Çevre Aktivistleri Yine Sahada: Bu Kez de Binayı Turuncuya Boyadılar

İngiltere'de bir çevreci grubun üyeleri, Westminster bölgesinde yakıt lobilerinin bulunduğu binanın kapısını turuncuya boyadı.

'Eylemi çocuklarım ve torunlarım için yapıyorum'

Son dönemlerde İngiltere'de sanat eserlerine düzenledikleri saldırılarla gündem olan Just Stop Oil üyeleri yeni bir eyleme daha imza attı. Westminster’da yere yatarak yolu trafiğe kapatan gruptan ayrılan bir kişi cadde üzerinde bulunan Küresel Isınma Politikası Vakfı ve yakıt lobilerinin binasının giriş kapısına turuncu boya sıktı.

'Bizi destekleyin'

Eylemi çocukları ve torunları için yaptığını belirten yaşlı adam, büyük petrol, kıtlık, salgın hastalık ve savaşla mücadele için binaya turuncu boya sıktıklarını ifade ederek “Bizi destekleyin” dedi. Just Stop Oil aktivistleri Kral Charles'ın bal mumu heykelini de çikolatalı pasta ile hedef almıştı.

İlginizi çekebilir 👇

Claude Monet Tablosuna İklim Aktivistleri Saldırdı!

Popüler İçerikler

Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
YORUMLAR
25.10.2022

Elin dedeleri torunlarının geleceğindeki olası kıtlık, salgın, savaş, çevre kirliliği vb için petrol lobilerine savaş açmış bizimkiler kıt kanaat geçiniyoruz deyince çıkar telefonunu diyor … neyseeee🤧🤧🤧

25.10.2022

Şimdi yukarıda ki mallar böyle eylemler yapınca ne oldu ? Bir kutu boya üretiminde kullanılan bitkiler,meyveler o kimyasalların homojen hale gelmesi açısından imalat sürecinde kullanılacak çeşit çeşit doğal materyal çöp oldu ama aferin ya siz çok güzel dikkat çektiniz alkış!

25.10.2022

Çevreyi korumakta para yok. Geri dönülmez bi zarar olana kadar kimse bir şey yapmaz. Ayrıca sağa sola bir şeyler dökerek de farkındalık oluşturulmaz.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ