Cevizlibağ Atatürk KYK Kız Öğrenci Yurdu'nda Asansör İki Defa Düştü

Barınamıyoruz Hareketi, İstanbul'da Cevizlibağ Atatürk KYK Kız Öğrenci Yurdu'nda bulunan asansörün üst üste iki kez düştüğünü ve içeriden bulunan öğrencilerin fenalaştığını duyurdu.

Aydın'da KYK'ye bağlı Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdu'nda kalan 22 yaşındaki Zeren Ertaş'ın 25 Ekim'de asansörün düşmesi sonucu hayatını kaybetmesinin etkileri sürerken, bir yurtta daha faciadan dönüldü.

Barınamıyoruz Hareketi, İstanbul'da bulunan Cevizlibağ Atatürk KYK Kız Öğrenci Yurdu'ndaki asansörün iki defa düştüğünü ve asansördeki öğrencilerin fenalaştığını aktardı.

Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabının da etiketlenerek yapıldığı paylaşımda, şu çağrıda bulunuldu:

twitter.com
Emre Belözoğlu ve Fatih Altaylı Kavgası: “Duruşmalara Bile Katılmıyor”
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Resmi Vize Açıklamaları Geldi: Türk Pasaportu ile Bir Ülke Daha Vizesiz Oldu
Skandalda 'Video Arşivi İfşa Oldu' İddiası: Ela Rümeysa Cebeci ve Mehmet Akif Ersoy Skandalı Daha da Büyüyor
Sadettin Saran, Ela Rümeysa Cebeci ile Mesajlaşmalarını "Şakalaşmaydı" Diyerek Kabul Etti