Çevik Bir Hakkında Tahliye Kararı!

28 Şubat davasında hakkında verilen müebbet hapis cezası onanan ve 21 Ağustos 2021'den bu yana cezaevinde tutulan Çevik Bir hakkında tahliye kararı verildi.

28 davasında ömür boyu hapis cezasına çarptırılan ve 21 Ağustos 2021'den bu yana cezaevinde tutulan Çevik Bir hakkında tahliye kararı verildi.

Dönemin genelkurmay ikinci başkanı emekli orgeneral Çevik Bir'in de aralarında olduğu 14 emekli general, Yargıtay 16. Ceza Dairesi'nin 28 Şubat davasında müebbet hapis cezası kararlarını onamasının ardından cezaevine girmişti.

Generallerin ilerlemiş yaşları nedeniyle yaşadıkları sağlık sorunları, infaz erteleme ihtimalini gündeme getirmişti. Sağlık sorunları olan emekli generaller Çetin Doğan ve Vural Avar için de Adli Tıp Kurumu'na sevk kararı alınmıştı. Çevik Bir, tedavisinin cezaevi şartlarında yapılıp yapılamayacağına karar verilmesi üzere Adli Tıp Kurumuna sevk edilmişti. (

Popüler İçerikler

Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
Ruhi Çenet'in Kurtardığı Hesabının Yine Yeniden Çalınmasına Tepkisiz Kalamayan Kişiler
YORUMLAR
01.08.2022

o zamanlar uğur mumcu canla başla mücadele ediyordu. 28 şubat devletin ve hükümetin MGK'da alınan ortak kararlar uyarınca fetö başta olmak üzere cemaatlerle mücadele etme kararlılığını gösterdiği bir süreçtir. en çok fetö zarar göreceği için en çok onlar ciyakladı. bir yandan da siyasilerce onlar kollandı. 28 şubat davası savcıları da fetöcüdür. Akılları sıra vatansever subaylara gözdağı verme projesidir. önceki kumpasları gibi çökecektir.

02.08.2022

Allah uzun ömür versin paşam.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ