Cevaplarken Defalarca Düşüneceğiniz 8 Soru

1. Size, mutluluk dolu mükemmel bir yıl geçireceğinizi, fakat bu yılın sonunda hiçbir şey hatırlamayacağınızı söyleseler razı olur musunuz? Neden?

2. Günün birinde çocuğunuzun doğduğu hastanede bir yanlışlık yapıldığını ve çocukların karıştığını öğrenseniz, kendi çocuğunuzla sizin büyüttüğünüz çocuğu değiştirir misiniz?

3. Sizce bugün bir kadın olmak mı daha iyi, bir erkek olmak mı? Diğer cinsiyetten olmayı hiç düşündünüz mü?

4. Bin yıl yaşamayı, çok çirkin olmak şartıyla kabul eder misiniz? Neden?

5. Bir daha ailenizi asla göremeyeceğinizi bildiğiniz halde çok sevdiğiniz insanla çok uzak bir ülkede yaşamak ister misiniz?

6. Yıl sonunda zengin olmak şartıyla bir yıl boyunca korkunç kabuslar görmeye razı olur muydunuz?

7. Sevdiğiniz biri için yalancı şahitlik yapar mıydınız? Örneğin: Bir yayaya çarptığında, direksiyonda dalga geçtiği halde, çok dikkatli kullandığını söyler miydiniz?

8. Eviniz ve içindeki eşyalarınız yanıyor. Ailenizi, kendinizi ve köpeğinizi kurtardıktan sonra bir kez daha içeri girme şansınız var, ne kurtarırdınız?

Popüler İçerikler

TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
20.10.2014

1) Razı olurum, çünkü mutluluğun beden sağlığı üzerinde etkisi çok yüksek olduğu için yararını bedenim görür, hatırlamasam da olur. 2) Çocukları değiştirmem, hem diğer çocuğa alışmışımdır hem de kendi çocuğum diğer aileye. Ancak aile ile dost olup kendi çocuğumu da sürekli görüp, ihtiyacı olduğunda yardımcı olabilirim. 3) Kadın erkek pek fark etmiyor bence. 4) Bin yıl yaşamayı dünyanın en güzel varlığı olsam dahi kabul etmem. 25 yıla tahammül edemezken bin nedir. 5) Kabul edemiyorum. Aileme her acil durumlarında ulaşmam gerek. 6) İstemem, ruh sağlığım bozulduktan sonra parayı pulu ne yapayım. 7) Sadece ailem için yalan söylerim. 8) Cüzdanlarımızı, ev toparlanana kadar paraya ihtiyacımız olacaktır.

20.10.2014

bi soruyu unutmuşum 7-hayır yalancı şahitlik yapmam gebersin reqygreyhgerqwyhery

27.09.2015

Url'de cevaplarken 8 defa düşüneceğiniz 20 soru yazıyor. Bir hata mı var acaba? :D

TÜM YORUMLARI OKU (6)