Brezilya Polisine Teslim Olan Köpek!

Brezilya'nın güneyindeki Santa Catarina eyaletinde polisin, bir uyuşturucu çetesini yakalamak için düzenlediği operasyonda çeteye ait bir köpeğin, gruptaki diğer çete üyeleriyle birlikte sırt üstü yere yattığı görüldü.

Operasyondan basına yansıyan bir karede, çeteye ait bir köpeğin, gruptaki diğer çete üyeleriyle birlikte sırt üstü yere yattığı görüldü.

Vargem Grande mahallesindeki operasyonun polis ve ordu tarafından ortaklaşa gerçekleştirildiği açıklandı. Yapılan baskında büyük miktarda kokain ve marihuananın yanı sıra silah ve mühimmat bulundu.

Polis sözcüsü Filippo Valdez, 'İçerideki bir köpek baskın olunca havlamaya başladı. Ama sahiplerinin, polisin 'Yere yatın' talimatına uyduğunu görünce köpek de koşarak onların yanına arasına yattı' dedi.

Görüntüleri yorumlayan Brezilyalı köpek eğitmeni Barnie Rico, köpeğin yaptığı hareketin klasik bir teslimiyet göstergesi olduğunu söyledi.

Rico, 'Çok zeki bir hayvan olduğu açık. Diğerlerinin teslim olduğunu görünce, onları taklit etmeye karar verdi' dedi.

SoL

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Neler Oluyor? Bu Kez Balıkesir’de İHA Düştü!
TRT Canlı Yayında Ortalık Karıştı: Bir Kadın ‘Yeter’ Diye Bağırarak Ceketini Yırttı
İzlerken Yorulduk: Birkaç Aktarma ile İşe Giden Kadın İstanbul'da İşe Gitme Çilesini Gösterdi