Onedio Logo

Çeşme'de Denizdeki Dubanın Üzerinde Uyuyakalan Garsonlardan Birinin Cesedi Bulundu

Kapak Görseli

İzmir'in Çeşme ilçesinde geçen hafta uyudukları dubanın halatlarının kopup denize sürüklenmesi sonucu kaybolan iki garsondan biri olan Serdar Yalçın'ın cesedine Sisam açıklarında ulaşıldı.

null Görseli

Çeşme'nin Alaçatı beldesinde garsonluk yaptıkları işletmedeki mesailerinin ardından sahilde kıyıya bağlı dubalardan birinde uyuyakalan iki garson, 8 Temmuz'da sabaha karşı şiddetini artıran rüzgarın etkisiyle halatları kopan dubayla açığa sürüklenerek kaybolmuştu.

Serdar Yalçın'ın cansız bedenine Sisam açıklarındaki bir adada ulaşıldı

Serdar Yalçın'ın cansız bedenine Sisam açıklarındaki bir adada ulaşıldı Görseli

Türkiye Atina Büyükelçiliği'nden alınan bilgiye göre, bir haftadır devam eden arama çalışmalarının ardından, Serdar Yalçın'ın cesedi Sisam Adası açıklarındaki bir başka adada bulundu.

Serdar Yalçın'ın ailesinin, oğullarını aramak için geldikleri Sisam'da acı haberi aldığı ifade edildi.

Diğer garson Çınar Gürses'in akıbeti hakkında ise henüz bir bilgi olmadığı ve arama çalışmalarının devam ettiği kaydedildi.

Bir haftadır haber alınamayan garsonlar için arkadaşları ve yakınları çalışma başlatmıştı. Gürses ile Yalçın'ın fotoğraflarının bulunduğu Yunanca ve İngilizce afişler ile el ilanları hazırlatan yakınları, bunları Çeşme'nin yanı sıra ilçeye en yakın Yunan adaları Sakız ve Sisam'da önemli merkezlere asmıştı.

Arkadaşları 2 kez görüşmüş

Öte yandan jandarmanın konuyla ilgili ifadelerine başvurduğu kayıpların çalışma arkadaşları, Çınar Gürses ile Serdar Yalçın'ı, son olarak mesai sonrası, çalıştıkları kulübün sahilinde alkol alırken gördüklerini daha sonra dubaya gittiklerini söyledikleri öğrenildi. 

Çalışma arkadaşları, ilerleyen saatlerde dubanın yerinde durmadığını fark edince cep telefonundan ulaştıkları Gürses ve Yalçın'ın, üzerinde uyuyakaldıkları dubanın halatının koparak açığa sürüklendiğini ve kıyıya çok uzakta olduklarını aktardıklarını söyledi. 

Sahil Güvenlik ekiplerine durumu bildirdiklerini ifade eden çalışma arkadaşlarının, ikinci kez görüştükleri Gürses ve Yalçın ile daha sonra irtibat sağlayamadıklarını anlattıkları öğrenildi.

AA

Popüler İçerikler

Katarsis'e Katılan Gülçin Ergül Hepsi Grubuyla Ayrılık Döneminde Yaşadıklarını Gözyaşları İçinde Anlattı!
Katarsis'e Katılan Gülçin Ergül Hepsi Grubuyla Ayrılık Döneminde Yaşadıklarını Gözyaşları İçinde Anlattı!
Ekrem İmamoğlu İçin Hazırlanan Bilirkişi İddianamesi Kabul Edildi
Ekrem İmamoğlu İçin Hazırlanan Bilirkişi İddianamesi Kabul Edildi
Barış Terkoğlu Ekrem İmamoğlu'nun Diplomasının İptali Halinde Askere Çağırılacağını İddia Etti
Barış Terkoğlu Ekrem İmamoğlu'nun Diplomasının İptali Halinde Askere Çağırılacağını İddia Etti
YORUMLAR
18.07.2016

Yazık olmuş bulundukları konum sert havanın hakim olduğu bir bölge bir dubanın dayanması zor alabora etmiştir Allah rahmet eylesin

Pasif Kullanıcı
15.07.2016

Ege söylemişti. Deniz telsizlerinde bunu aramaya çalışıyorlarmış.

15.07.2016

köpek balığı olur mu oralarda bilmiyorum ama bütün yutulmuş olabilirler ya da bilmedikleri bir karaya sürüklenmişlerdir ve haber veremiyorlardır (saçma gibi evet) eh uzaylılar kaçırmamıştır heralde bir iz kalır yani..

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ