Çeşitliliğin Doğal Olarak Ne Kadar Büyüleyici Olduğunu Gösteren 15 Melez İnsan

En iyi estetik cerrahı bile bu kadar büyüleyici sonuçlar elde edemez. Çeşitlilik güzeldir, farklılık güzeldir, hepsine kucak açmak da hepimizin görevi.

1. Afrika (Angola + Yeşil Burun Adaları) ve Portekiz

2. ABD (Hawaii) ve Danimarka

3. Yunanistan ve Fransa

4. Brezilya ve Fransa

5. Avustralya Aborjinleri ve Avustralya İngilizleri

6. Etiyopya ve Yunanistan

7. Kore, İsveç ve Almanya

8. Afrika ve Japonya

9. Afrika ve Almanya

10. Hollanda ve Nijerya

11. Singapur, Tayland ve Polonya

12. Dominik Cumhuriyeti ve Almanya

13. Afrika, İtalya ve Sırbistan

14. Rusya, İsveç ve Afrika (Gana)

15. Japonya, Polonya, İngiltere ve İrlanda

Popüler İçerikler

Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
YORUMLAR
15.07.2018

Benim en cok merak ettiğim Türk, Kürt, Suriyeli karışımı. Önümüzdeki yıllarda ülkenin üçte birini bu üç ırk eşit paylaşacak tabi sonra Suriyeliler sayı olarak geçecek... Bu üç ırk doğal olarak zamanla karışacak asimile olacak birbirine benzeyecek ve proje tamamlanacak Sonuç: Yeni Türkiye Yeni Çomaristan...

16.07.2018

Bu dedigin karisim var olan sey zaten. Nesini merak ettin ki? Zaten kurt turk evliligi cok az rastlanan bir durum degil. Adana, hatay, urfa taraflarina gidersen, akrabalarinin yarisi suriyede yasayan pek cok aile gorursun, savastan onceki donemden, 2010 oncesinden bahsediyorum tabi. Dogal olarak ailesinde hem suriyeli, hem kurt hem turk olan insanlara rastlamak cok zor degil, hele 100 sene once ayni ulke sinirlarinda oldugumuzu dusunursek. Suriyeli derken hangi suriyeli bir de. Suriye'de de arap var, turkmen var, kurt var. Suriyeli diye bir ırk yok yani.

16.07.2018

Millet ingiliz fransız karışımı ben türk kürt böyle şansı skm

16.07.2018

Kendinge haksızlık etme gııı... Senin de giderin var, atalarımız der ki, kurtlu baklanın kör alıcısı olurmuş. şaka şaka.. Sana da not vereceedim emmee, yüzünün yarısından bi şeycik anlaşılmeyoo yıvruumm, saçlarına 10, dudaklarının kıvrımına 20, tek gözüne 3, burnuna 2 puancık virsem, helalinden toplamda 35 puan edersin bu halinle, yok eğer boyun 1,70'in üstündeyse ve kilolu değilsen 25+10=35 de öyle 70 puanla finale bırakırım seni :-)

15.07.2018

Ben de kendi köyüm, alt köyün, üst köyün meleziyim. Canım atalarım 200 yılda yarım km kadarlık bir alanda genetik çeşitlilik oluşturabilmiş. Tşklr :d

TÜM YORUMLARI OKU (71)