Ceren'in Katili Özgür Arduç'un Babası da Katil Çıktı

Ordu'da 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Ceren Özdemir'in katil zanlısı Özgür Arduç'un babasının da yıllar önce cinayet işlediği, cezaevinde yatıp çıktıktan sonra da öldürüldüğü ortaya çıktı.

Özgür Arduç’un babası Hüseyin Arduç'un 1989 yılında Amasya’da kayınvalidesini öldürdüğü, cezaevinden çıktıktan sonra ise kayınbiraderi yani Özgür Arduç'un dayısı tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

"İçerde yatıp çıktı. Çıkınca ben de onu öldürdüm."

Habertürk’ten Hüseyin Şentürk’ün haberine göre, Hüseyin Arduç’u öldüren kayınbiraderi şunları anlattı:   

Özgür Arduç'un babası Hüseyin, Özgür doğunca annesinden ayrıldı. 1989 yılında babası tekrar eve geldi, Özgür'ün babası kız kardeşimle yeniden birlikte olmak istediğini söyledi. Ateş edip annemi, kendi kayınvalidesini öldürdü. İçerde yatıp çıktı. Çıkınca ben de onu öldürdüm. Ben de cezamı yatıp çıktım. Bu süreçte bu çocuğa (Özgür Arduç'a) sahip çıkma şansımız olmadı. Her şey babasından dolayı oldu. 5-6 yıl bakabildik. Yoksa biz onu büyütürdük.

"Babası kaç kere banka soydu, polis vurdu. Pek tekin adam değlidi"

Özgür Arduç'un babasının da birçok suç işlediğini iddia eden dayısı şöyle konuştu:

Babası Türkiye'nin başına belaydı. Bunun babası kaç kere banka soydu, polis vurdu. Yani pek tekin adam değlidi. Annemi vurdu, öldürdü ve biz 5 kardeş öksüz kaldık. Ben kendimi kaybettim, ben de 'bunun çocuğunu vuracağım' dedim. Sonra hakime de aynısını söyledim. Hakim, 'O çocuğa bir dokun seni yakarım' dedi Amasya'da. Ondan sonra ben babama, 'ya bu çocuğu yetimhaneye ver ya da ben bunu öldüreceğim' dedim. Babam da götürüp yetimhaneye verdi. Benim de iki tane kızım var. Olayı duyunca çok üzüldüm. Allah kimsenin başına vermesin.

Popüler İçerikler

Kafasına Ampul Takarak AK Parti'ye Oy İsteyen Kastamonulu Genç
Yeniden Refah Lideri Fatih Erbakan Rakamları Paylaştı: "MHP'yi Geride Bıraktık"
Ruslar, Moskova'yı Kana Bulayan Teröristleri Cinsel Organına Elektrik Vererek Sorguladı!
YORUMLAR
07.12.2019

Dayısı bu pislik küçükken keşke öldürsemiydi diye düşündüm bebek Hitleri öldürürmüydün sorunsalı gibi . Masum terk edilmiş bir çocuktan bir canavara evrilmek korkuç

07.12.2019

psikopat dogulmuyor , psikopat olunuyorun örneği olmuş. baba katil aile sorumsuz herkes birbirini öldürmüş ve sonuç bu çok yazık !

07.12.2019

bunların ailecek kanı bozukmuş....

08.12.2019

Tam tersine düzgün yetiştirilse belki de düzgün bir insan olacak iken aile ortamı böyle olduğu için tutunamamış ve psikolojisi bozulmuş bir insan görülüyor, genetikle zerre alakası yok, babası muhtemelen evlatlık alsa da böyle olacaktı, sen hiç düzgün olmayan ve sorunlu bir ailede yetişmediğin için anlayamazsın tabi ki, suçlu mu suçlu ama bunu genetiğe bağlamak kafatasçılıktan daha beter..

TÜM YORUMLARI OKU (8)