Cep Telefonundan Mini Isıtıcıya İhtiyacın Olan Elektronik Ürünleri İndirimden Yakala

Bu saatten sonra teknolojisiz bir hayat mümkün mü?

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.”

1. Bu bluetooth hoparlörler de büyük keşif gerçekten.

Hele bangır bangır şarkı dinlemeyi seviyorsanız daha iyisini bulamazsınız. Zaten çok satanlarda 1.sırada.

Üstelik 119 TL yerine 65 TL. Link burada.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: 'İnsan şaşırıyor bundan bu ses nasıl çıkar diye 😀 alacak olanlar düşünmeden alın 👍' 

Şubat ayında bitmeden yakalaman gereken tüm indirimler burada.

2. Öyle bir indirim var ki yapılan indirimle 2. televizyonu bile alırsınız.

Vestel'in bu teknoloji harikası akıllı ötesi televizyonunu 14.999 TL yerine 8.244 TL'ye buradan almaya ne dersiniz? 

Bir kullanıcı yorumu da şöyle: 'Teşekkürler. Ürünü sipariş verdikten sonra satıcının yorumlarına bakınca siparişi iptal etmek istedim fakat sonra bir şans vermek için (tabii ki fiyatın büyük etkisi ile) beklemeye karar verdim. Ürünü 8 Aralık'da sipariş verdim, 19 Aralık'da kuruldu. Biraz sabırlı olmak lazım. Tekrar teşekkür ediyorum. Satıcı ile herhangi bir sorun yaşamadım. Ürüne gelince; gayet başarılı ses ve görüntü kalitesi var. Ayrıca diğer rakiplerinden eksiği yok hatta fazlası var... Benim bulduğum tek kusur; kumandası kullanışsız. Umarım en kısa sürede bunu çözerler. Pişman değilim, doğru bir karar vermişim. Kesinlikle tavsiye ederim.'

Ürünü incelemek ve satın almak için tıklayın.

3. Hatta bu projeksiyon cihazıyla da dizi-film izlemenin keyfini daha da artırın.

Film ve dizileri sinema keyfi tadında izleyin. 

Kafası karışık olanlar için bu yorum sizi rahatlatacak: 'Çok tereddütle aldım, fakat verilen her kuruşu hak ediyor. Bugüne kadar 3 farklı projeksiyon aleti kullandım ama bu açık ara en iyilerinden. Amacına hizmet ediyor diyebiliriz. Ses kalitesi cüssesine göre güzel, gürültülü çalışıyor denmiş ama katılmıyorum. Odaklanması, görüntü kalitesi süper. Portatif olması iyi istediğim odaya götürebiliyorum. Kumandası çok user friendly, karışık değil. Çok keyifle kullanıyorum ve tavsiye ederim özellikle benim gibi tereddüt edenler için yazmak istedim bu kadar uzun🙈' 

Ürünü incelemek ve satın almak için tıklayın.

Üstelik 3.999 TL yerine 3.570 TL.

Projeksiyonla film keyfini yaşamak için Amazon prime üyeliği ile dilediğiniz seyir keyfini  buraya tıklayıp üye olarak halledin.

4. Şu cihazı alıp Netflix veya Prime'da dizi-film izlerken uyuyakalma planları yapıyorum.

Çünkü ben buna keyif diyorum. Evinize illa akıllı bir televizyon almanıza gerek bu küçücük yer kaplamayan Xiaomi Mi TV Stick sayesinde televizyonunuz akıllı televizyon olarak emrinize amade. 

Bu indirimde de 499 TL yerine 278 TL. Ben uzun zamandır 300 TL'nin altına düştüğünü görmüyordum. Bu yüzden bu fırsatı kaçırmayalım. Link burada.

5. En çok satan bu monitörü siz de almalısınız. Hem markası hem fiyatı da oldukça cazip.

Bir kullanıcı yorumu da bir hayli ikna edici: 'MSI yaptı mı yapıyor harika bu fiyata benim çok çok işimi gördü yayın için almıştım 2 inci monitör olarak kullanıyorum baya da hızlı kargo kaliteli teşekkür ederim almak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim boşuna markasız olanlara para vermeyin alın rahat edin.'

Üstelik 1.949 TL yerine 1.665 TL. Buradan bakabilirsiniz.

6. En çok satan bu laptopta da indirim var.

Laptop artık bir ihtiyaç. Hatta her evde 1 tane değil birkaç tane var. Çünkü kişisel bir eşya olmaya başladı tıpkı telefon gibi. Ancak son zamanlarda oldukça pahalı. Eğer uygun fiyatlı ve kaliteli bir laptop istiyorsanız doğru yerdesiniz. Lenovo'nun bu bilgisayarı şu an 6.129 TL yerine 5.883 TL. Link burada.

Çok daha uygun fiyatlı Lenovo bilgisayar da burada.

7. Mac Book hayali kuranları da buraya alıyoruz.

Kim istemez bir Mac Book'u olsun. Hele pro olsa çok daha güzel olur ama biz şimdilik air ile idare edelim. O günler de gelir elbette. 

Mac Book Air 7.999 TL yerine 7.064 TL'ye burada.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: 'Fiyatı çok uygun beklentimi karşıladı. Çok hafif ve şarjı çok uzun süre dayanıyor hızlı bir bilgisayar. Sadece biraz ekranı küçük. Büyük ekran isteyenler tercih etmemeli.'

8. Teknoloji indirimlerinden bir tablet almayalım mı?

1.200 TL yerine 965 TL olan bu tableti çocuklarınız çok sevecek .

Bir kullanıcı yorumu şöyle: 'Ürünün kasası ve duruşu kaliteli. Özellikle çocuklar için ve giriş seviyesi kullanıcılar için gayet yeterli bir ürün. Özellikleri, fiyatına karşılık tatmin edici.

Ürünü incelemek ve satın almak için tıklayın.

Şubat ayında bitmeden yakalaman gereken tüm indirimler burada.

9. En çok satılan telefonlar arasında yerini almış General Mobile.

5 farklı renk seçeneği de olan bu telefonu şu an %18 indirim ile 1.645 TL'ye alabilirsiniz. Link burada.

Bir kullanıcı yorumu da telefona dair her şeyi en ince detayıyla anlatmış: 'Ürün hızlı ve sorunsuz şekilde tarafımıza ulaştı, annem için bu cihazı takip ediyordum ve Amazon'un güzel bir fiyat kampanyası ile çok uyguna aldım, şuana kadar her şey sorunsuz çalışıyor, görüntülü konuşmada sıfır ısınma bu açıdan da memnunuz, 64gb / 4gb / 8 core işlemci ve And.10 ile gelmesi gayet güzel, kutuda kulaklık ve silikon kılıfının bulunması da ayrıca güzel, elimizdeki hafıza kartını da sorunsuzca taktık ve cihaz gördü, bu fiyata bence kaçırılmayacak bir cihaz, teşekkürler Amazon TR.'

'Üstelik Amazon Prime üyelerine özel, hızlı ve ücretsiz kargo deneyimi ile bugün alın yarın teslim edilsin. Ayrıca Prime üyeliği ilk 30 gün ücretsiz, üyelik için buraya tıklayın.'

10. Böyle küçük bir cihaz nasıl bir insanın eli kolu olabilir?

Her geçen gün batarya ömrü azalan telefonlar yüzünden prize bağımlı yaşıyoruz. Ancak bu powerbanklar sayesinde bu derdimizi bir an da ortadan kalkıyor. Ne güzel bir teknoloji böyle! 

Bu en çok satılan Xiaomi'nin powerbankı da 149 TL yerine 83 TL. Link burada.

11. En çok satanlar arasında yer alan bu iPhone belleği indirimdeyken alabilirsiniz

Çok daha güvenilir yollarla telefonunuzdaki fotoğraf ve belgeleri saklamak için böyle bir bellek şart. 16 GB'den 256 GB'ye kadar hafızaya sahip bu cihazın 128 GB olanı şu an indirim ile 262 TL. Link burada.

Şubat ayında bitmeden yakalaman gereken tüm indirimler burada.

12. Bilgisayar değil ama yavaşlayan bilgisayarını hızlandıracak bir çözüm arayanlar çözüm ayağınıza geldi.

Aylardır bilgisayarımla büyük bir sıkıntı yaşıyordum. Çok yavaştı, durduk yere donup işlerimi yavaşlatıyordu. Bu SSD sayesinde ilk günkü gibi oldu. Ben bu kadar büyük bir etki beklemiyordum. Şimdi yeni bir bilgisayar kullanıyormuşum gibi hissediyorum. O kadar hızlı.

Sizin de böyle bir sorununuz varsa böyle alalım. 

Üstelik 240 GB SSD indirimli fiyatıyla 253 TL.

13. Gamerların en önemli ihtiyaçlarından birisi de kulaklık.

Bu indirime giren ve kullanan herkesin oldukça memnun kaldığı kulaklığı indirimden 420 TL yerine 299 TL'ye buradan almaya ne dersiniz?

Bir kullanıcı yorumu da bu kulaklığın aranan kulaklık olduğunu kanıtlar nitelikte: 'Ürün fiyatını hak ediyor. Piyasadaki bu özelliklere sahip kulaklıklar dan daha ucuz ve kaliteli. Kendi sitesinden özelleştirmek için yazılımında indirebilirsiniz. Daha ne olsun ?'

Çok daha uygun fiyata bir kulaklık da burada.

Şubat ayında bitmeden yakalaman gereken tüm indirimler burada.

14. Kablolu kulaklıktan vazgeçemeyenlerin tercihi.

JBL markasının kalitesini tartışmaya hiç gerek yok zaten. Bu kulaklık da çok satılıyor. 3 farklı renk seçeneği de mevcut. 

Bir kullanıcı yorumu da şöyle: 'Ürün hakkında bir şey demek istiyorum. Öncelikle müzik dinlemek için gayet iyi bir cihaz. Bu kulaklıktan önce iPhone kulaklığı kullanıyordum beni 3 yıl idare etti mükemmel bir süre bu. Bozulduğunda ise baya bir araştırma yaptım bütçem 60-80 TL civarındaydı. Bu ürün hakkında baya bir yorumlara baktım hatta yorumlara bakarak aldım. Hem kargodan hem de üründen gayet memnunum. Kargoyu demeye hacet bile yok . Tam tamına 11 saatte kargo elime ulaştı mükemmel bir süre bu. Diyeceklerim bu kadar bu ürünü gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.' 

89 TL yerine 69 TL'ye bu kulaklığı buradan alabilirsiniz.

'Üstelik Amazon Prime üyelerine özel, hızlı ve ücretsiz kargo deneyimi ile bugün alın yarın teslim edilsin. Ayrıca Prime üyeliği ilk 30 gün ücretsiz, üyelik için buraya tıklayın.'

15. Bir home office'nin olmazsa olmazı elbette tarayıcılı bir fotokopi makinesi.

İş hayatının en önemli olayı fotokopiler olabiliyor. O kağıt yığınları arasında boğuşmak kadar zoru var mı? İlk çalıştığım işimde fotokopi makinesine bağımlı yaşardım ve o evraklar bir karışırsa işler de çok karışırdı. Ancak artık home office çalıştığımız şu günlerde kendi fotokopi makinenizi kendinizi kullanarak işlerinizi daha da pratik ve hızlı bir hale getirebilirsiniz. Özellikle tarayıcı özelliği olması da oldukça önemli bir detay.

Sadece çalışanlar için değil öğrenciler için de son derece önemli, Tıp okuyan kuzenim fotokopi masrafından kurtulmak için ilk işi eve bir fotokopi makinesi almak oldu. 

Çok satanlar arasına da giren bu makine şu an 849 TL yerine 585 TL. Link burada.

İndirimli yazıcılara da buradan bakabilirsiniz.

16. Evin her yerinde internet çekmiyor diye modeme yapışık yaşayacak değiliz ya?

Bu teknolojiyi çok seviyorum. Her şeyin çözümü var. Şöyle bir sorunum var diyorsun şak çözümle karşına çıkıyorlar. 

Bu cihazda o çözümlerden birisi. Evin her yerinde internetin çekmiyor oluşu bu devirde büyük ayıp ama çözümü var deyip mutlu olmaktan başka çaremiz yok. Hem oldukça da uygun fiyatlı. %32 indirim ile 171 TL. Link burada.

17. Evinizin güvenliği için bu en çok tercih edilen kamerayı alabilirsiniz.

360 derece dönebilen gece görüşüne sahip bu kamera sizin rahat uyumanıza yardım edecek. Aynı zamanda çocuğunuzun odasına koyup., çocuğunuzun uyuyup uyumadığını kontrol edin. 

Üstelik 499 TL yerine 259 TL. Link burada.

Çok daha uygun fiyatlı ve en çok tercih edilen farklı bir ürün de burada.

18. Hazır indirim varken tıraş makinenizi yenileyin ya da ergenliğe giren oğlunuza bir tane alın.

6 ürünün bir arada olduğu bu tıraş makinesi şu an 349 TL yerine 221 TL. Link burada.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: 'ürünü eşime hediye aldım cihaz beklentisinden yüksek çıktı ürün profesyonel bir kuaför makinesi gibi işlev görüyor küçük ama çok portatif ürün taşıma çantasına sahip seyahatler de hayat kurtarır kesinlikle harika.'

19. Siyah noktaları kabusu olmayan var mı?

Bazı insanlar vardır ki yüzüne bile bakılmaz. Böyle olmamak için ister istemez ciddi bir emek harcıyoruz cilt bakımında. Neyse ki bu vakumlu cihazlar çıktı da biraz rahatladık. 

Şu an 300 TL yerine 107 TL olan bu cihazı buradan alabilirsiniz. 

Bir kullanıcı yorumu şöyle: 'İlk basta tereddütte kalarak aldım. Fakat ilk kullanmamda bile cildimi temizledi. Diğer marka ürünler gibi morartma vs. olmadı. Tavsiye ederim.'

Diğer indirimli cihazlara da buradan bakabilirsiniz.

20. Çok hassassanız ve hemen hasta oluyorsanız saç kurutmak sizin için oldukça önemli bir eylem.

Bu sebeple kaliteli sizi yarı yolda bırakmayacak bir kurutma makinesine ihtiyacınız olabilir. 

Philips marka bu makine de 499 TL yerine 286 TL. Link burada.

Çok daha uygun fiyatlı kurutma makinelerini buradan ve şuradan alabilirsiniz.

21. Kaliteli, yağlandırmayan ve yıpratmayan bir düzleştirici bulmak gerçekten zor.

Üstelik 479 TL yerine 275 TL. Link burada.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: 'Alırken emin olamamıştım ancak aşırı memnun kaldım. Almak istiyorsanız net alın diğer düzleştiricilere göre çok uygun fiyatta. Çok hızlı ısınıyor ve düşük derecede bile çok güzel sonuç bırakıyor.'

22. Bu ürünü aldığınızda hayatınızın ne kadar kolaylaştığını fark edeceksiniz.

Fazla söze gerek yok! Bir kullanıcı yorumu her şeyi anlatıyor: 'Böyle bir ürünün var olabildiğine inanamıyorum. İnce telli, dalgalı ve oldukça kabarık saçımı sadece 6-7 dakika tarıyorum. Sonuç benim açımdan mucize...Evet kuaför fönü değil ama son derece doğal bir düzleşme oluşuyor saçımda. Daha önce almadığım için pişmanım sadece...' 

Piyasadaki çoğu düzleştiriciye göre oldukça uygun olan bu ürün şu an 379 TL yerine 239 TL. Link burada.

23. Bu soğuk kış günlerinde içiniz ısınsın hem de cebinizi yakmadan.

%50 indirim ile 399 TL yerine 199 TL olan bu ısıtıcıya buradan bakabilirsiniz.

Bir kullanıcı yorumu sayesinde ürünün kalitesinden emin olabiliyorsunuz: 'Bugün geldi benim aynısı vardı yıllardır kullanıyorum baktım fiyat çok uygun bir tane daha aldım fiyat uygun kalite süper tavsiye ederim 👍' 

Daha küçük, uygun fiyatlı ve fanlı bir ısıtıcı da burada.

Daha fazla indirimi kaçırmamak için Onedio Vitrin'i takip edin.

Onedio Vitrin'in sizin için seçtiği diğer ürünler:

Çeyiz Düzenlerin İmdadına Yetişen Şubat İndirimlerinden Kapabileceğin 21 Ürün
Ayçiçek Yağı ve Daha Fazlasını Uygun Fiyata Alabileceğiniz 21 Süpermarket Ürünü
Elektronikteki Dev İndirimi Yakalaman İçin Göz Atman Gereken 21 Ürün

Popüler İçerikler

Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
YORUMLAR

Öyle bir indirim var ki yapılan indirimle 2. televizyonu bile alırsınız. Fiyat 8244 TELA ! Bak çocuk söverim !

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ