Cep Harçlığı İçin Sattıkları Oyuncağı Angelina Jolie Alınca Şaşıp Kalan Şanslı Kardeşler

Allen ve Brandon Alexander Los Angeles'ta yaşayan iki erkek kardeş. Babaları onlara bir görev vermiş ve ilk maaşlarını kazanmalarını istemişti.

Çocuklar yol kenarına koydukları 2.5 metrelik oyuncak ayıyı satarlarsa parasını da alıp paylaşacaklardı. Ama hiç müşteri gelmiyordu...

Derken, bir anda yolun karşısında bir araba durdu. Arabanın içinden inen anne ve kız çocukları adeta şok etti.

Kadın Angelina Jolie'nin ta kendisiydi, yanında ise kızı Shiloh vardı. Şaşkın bir halde gelen müşterilerine bakıp kalan Allen ve Brandon, aslında ayıyı 50 dolara satmayı planlamışlardı.

Ama Angelina, ikisine de 50'şer dolar verdi. Sonra da hem çocuklarla hem de aileleriyle bir süre sohbet etti. Hep birlikte ayıyı arabaya yükledikten sonra oradan ayrılan yardımsever oyuncu herkesin yüzünde kocaman birer gülümseme bırakmıştı!

Her fırsatta birilerinin yardımına koşan Angelina, bu defa bu iki küçük çocuğa yardım etmekle kalmadı; iyilik yapmanın aslında hiç de zor olmadığını bir kez daha göstermiş oldu.

Teşekkürler Angie!

Popüler İçerikler

Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
YORUMLAR
08.09.2016

Aynı ayıdan bendede vardı ama annem sat kendi paranı kazan falan demedi. Direk ayıyı yarıp içindeki yünden yorgan çarşaf doldurdu.

07.09.2016

Reklam olduğuna inanmıyorum.Eğer reklamsa da dünyaca ünlü bir kadın iki tane çocuğa yardım ediyor ve onların mutlu olmasını sağlıyor,bence gayet kaliteli.İnsanlar gündeme geleceklerse de iyi bir şey yapıyorum sizde yapabilirsiniz mesajı veriyorsa bence zararsız bir reklamdır.

07.09.2016

yorumların çoğunda 50 dolar az yazacak kişiler olduğunu haberi okuduğum an anladım o kadar basit insanlarsınız işte. ilk olarak 1000 dolar niye versin muhtaç durumdalar mı öyle bir para verse bi kere o kişiler kendilerini aşağılanmış gibi hissedebilirler bi miktar fazla vermesi çok hoş ama kadın 10 bin de vermesin yani ayaklı bankamı o dağıtıyomu önüne gelene

TÜM YORUMLARI OKU (66)