Cemre Baysel'e Hayranından Gelen Tehdit Mesajları Tedirginlik Yarattı

Ünlü oyuncu Cemre Baysel, geçtiğimiz günlerde oldukça rahatsız edici bir durumla karşı karşıya kaldı. Herkesin merakla takip ettiği ve adından sıkça söz ettiren genç oyuncunun başına gelen bu olay, sevenlerini de oldukça endişelendirdi.

Hayranı hayatını kabusa çevirdi

Sabah'ın haberine göre, 24 yaşındaki oyuncu, hiç tanımadığı bir numara tarafından arandı. Cemre Baysel, çağrıya yanıt vermeyince farklı numaralardan taciz edilmeye devam etti.

Art arda mesajlar attı

Başarılı oyuncunun huzurunu kaçıran, kendisine duygusal hisler beslediğini ve onunla görüşme arzusunda olduğunu ifade eden mesajları atan numara, Baysel tarafından engellendi. Ancak bu durum, farklı numaralar üzerinden aynı türden mesajların gelmesinin önüne geçemedi.

Kişisel bilgilerini ele geçirdi

İddialara göre şahıs, Baysel ve ailesinin tüm kişisel bilgilerini, adreslerini ve kimlik detaylarını ele geçirmişti. Genç kadın, beklenmedik bir mesajın ardından büyük bir şok yaşadı ve kısa bir süre sonra başka bir numaradan tekrar çağrı aldı. Şahıs, Baysal ile bir araya gelmek istediğini belirtiyor ve eğer bu durum gerçekleşmezse de onu kaçıracağını ifade ediyordu.

Ailesini öldürmekle de tehdit etti

Mesaj tacizine devam eden hayranı, Baysel'in ailesinin adres bilgilerini paylaşarak 'Eğer benimle buluşmazsan, tüm ailenin hayatına son vereceğim' şeklindeki tehditkâr mesajıyla oyuncuyu dehşete düşürdü. Hayranının tehditleri, 'Cevap ver evine geleceğim' mesajıyla devam etti.

Suç duyursunda bulunuldu

Baysel, huzurunun bozulduğunu ifade ederken bu durumun araştırılmasını talep etti. Tehditlerin geldiği yabancı numaranın belirlenerek ilgili kişinin cezalandırılmasını istedi. Bu durum üzerine harekete geçen yetkililer, kimliği henüz belirlenemeyen bu kişi hakkında soruşturma başlattı.

Buğra Bahadırlı, Billur Kalkavan'ın Mezarının Son Hali Üzerinden Yapılan Eleştirilere Tepki Gösterdi

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
YORUMLAR
23.07.2023

Kimliği belirlenemeyen kişi hakkında soruşturma başlatıldı yazıyor? Bir haber yapıyorsunuz bari adam gibi yazın..

23.07.2023

cezasi yok,ceza sadece sahte davalarda var,adam olduren katiller ortalikta,daha iyi gunleriniz diye bosa demedi reisz.

23.07.2023

Arka arkaya olmaya başladı bu ara.. Sosyal medya etkileri olsa gerek..

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ