Cemre, Barış Yesari'nin Kardeşiymiş! Mahkum Dizisinde Cemre'nin Hüzünlü Vedası Sosyal Medyada Gündem Oldu

Son dönemlerin en popüler dizilerinden birisi olan, Güney Kore yapımı Innocent Defendant dizisinden uyarlanan Mahkum dizisi 17. bölümü ile geceye damgasını vurdu. Cemre karakterini canlandıran Seray Kaya'nın başarılı performansıyla hüzünlü bir veda izlediğimiz Mahkum, sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Hayatını tamamen değiştirecek şeyler öğrenen Cemre'nin hayata gözlerini yumması ve son sözü ise izleyenleri ekran başında duygulandırdı. Hadi gelin hep birlikte Seray Kaya'nın canlandırdığı Cemre karakterinin vedasını ve son sözünü birlikte öğrenelim!

Başrollerinde Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya, Hayal Köseoğlu ve Melike İpek Yalova'nın yer aldığı Mahkum dizisi, dün gece yine çok heyecanlı ve hüzünlü bir bölümle izleyenleri ekrana kitlemeyi başardı.

Dizide avukat Cemre Uysal karakterini canlandıran başarılı oyuncu Seray Kaya'nın projeden ayrılacağı haberini üzülerek sizlerle paylaşmıştık.

Mahkum Dizisinin Sevilen Karakteri Ayrılırken Yasak Elma'nın Yıldız Oyuncusu Kadroya Dahil Oluyor

Dün akşam yayınlanan bölümde uğradığı saldırı sonucu ölerek diziden ayrılan Cemre karakteri, izleyenlerin hüzünlü anlar yaşamasına neden oldu.

Peki Cemre'nin vedasının herkesi üzdüğü Mahkum dizisinin 17. bölümünde neler yaşandı?

Evlatlarını kaybetme korkusuyla yüzleşen Fırat ve Barış, sonunda Nazlı ve Can'a kavuşurlar. Artık herkes özgür diye düşünürken Barış, yine ve yine Nazlı'nın peşine düşer.

Babası, Zahit Yesari ve Bey Baba arasındaki ilişkiyi anlamaya çalışan Cemre, babasının öz babası olmadığını öğrenince yıkılır. Cemre ise hayatını değiştirecek bilgilerin peşindedir.

Fırat, Barış'ın yaptığı her şeyi tek tek Büge'ye anlatır. Duydukları karşısında yıkılan Büge, Barış ile yollarını ayırır. Bu yaşananlardan sonra kardeşinin mezasına giden Barış, her şeyi bitireceğini söyler.

Barış'ın, Zeynep'i öldürdüğü bıçağı sonunda ele geçiren Cemre, yıllardır adalet aradığı babasının öz babası olmadığını öğrenir. Öğrendikleri bununla da kalmaz. Annesi, teyzesi, babası ve bugüne kadar doğru bildiği her şeyin bir yalandan ibaret olduğunu öğrenir.

Cemre aslında Zahit Yesari'nin kızı, Barış ve Savaş Yesari'nin kardeşi olduğunu öğrenir. Her şeyi geride bırakmak isteyen Cemre, bıçakla birlikte Fırat'ın yanına gider ve hayatını değiştirmek ister.

Rafi, Sinyor, Barış, Sasha ve Zahit'in peşinde olduğundan bir haber olan Cemre, Fırat'ın yanına giderken maskeli bir kişi tarafından saldırıya uğrar. Fırat ise geçmişte yaşadığı şeyleri tekrar yaşar.

Fırat'a ve hayata son sözü 'Seni seviyorum' olan Cemre, hayatını kaybeder. Bu sırada bıçak ve dosya saldırganın eline geçer.

Hakkında binlerce yorum yapılan ve kısa sürede gündem olan sahneyi buradan izleyebilirsiniz 👇

Dizi ve sahne kısa süre içerisinde sosyal medyada gündem oldu 👇

twitter.com

İzleyenler için oldukça zor bir gün olmuş 👇

twitter.com

Hemen olabilecek tüm teoriler düşündü 👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Dizinin güzel yıldızları Seray Kaya, Hayal Köseoğlu ve Melike İpek Yalova diziyi birlikte izledi. Biz Cemre'yi çok sevmiştik! Başarılı oyunculuğu ve kariyerinin iyiliğiyle hepimizin içine işledi...

Pekiii gelelim asıl konumuza; sizce katil kim? Sizce Cemre'yi öldüren/ölüm emrini veren kim ya da kimler? Teorilerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Geçen hafta neler oldu? 👇

Nazlı ve Can Ölümle Burun Buruna! Mahkum 16. Bölümü ile Yine İzleyenleri Hayran Bıraktı

Bu içerikler de dikkatinizi çekebilir 👇

İkinci Sezon İçin Onay Alan Alparslan: Büyük Selçuklu Dizisinin Sezon Finali Tarihi Belli Oldu!
Sadakatsiz'in Asi Ali'si Alp Akar'ın 4 Yaşındayken Rol Aldığı Efsane Diziyi Öğrenince Çok Şaşıracaksınız!
Yargı'nın Ilgaz'ı Kaan Urgancıoğlu'nun Erkek Kardeşi ile Birlikte Aynı Dizide Oynadığı Ortaya Çıktı!

Popüler İçerikler

Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
YORUMLAR
15.04.2022

Derdiniz neydi de cemreyi çıkardınız diziden

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ