Cemil Barlas'ın Reina Saldırganının Oğlu ile İlgili Tweeti Tepkilerin Odağında

Reina'da yılbaşı gecesi 39 kişiyi katleden terörist dün gece İstanbul'un Esenyurt ilçesindeki bir sitede yakalandı. Saldırganın yakalanması dün gece geç saatlerde sosyal medyanın da gündemine oturdu. Operasyon sonrası, Cemil Barlas, teröristin 4 yaşındaki oğlu ile yakalandığı iddiaları üzerine büyük tepki çeken bir tweet attı. Attığı tweet sonrası Barlas, Twitter'da TT oldu.

İşte Barlas'ın attığı o tweet:

Cemil Barlas yaptığı bu paylaşım sonrası hakkında atılan 10 bini aşkın tweet ile sosyal medyanın gündeminde

Tepkiler üzerine bir süre hesabını gizliye alan Barlas, daha sonra bu açıklamaları yaptı

Twitter ve Ekşi Sözlük'te tepkileri sürüyor 👇

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Diyanet İşleri Başkanlığı Müşaviri Suat Okuyan'dan İş İnsanlarına Çağrı: Ali Erbaş İçin Araba İstedi
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
YORUMLAR
17.01.2017

yavşak abi adam neyine şaşırıyorsunuz..adinin şerefsizin önde gideni!! berkin elvan içinde agzına geleni söylemişti! " ne olursan olsun " bir cocuktan bahsediyorsak lafımızı tartıcaz arkadaş! nerede abi bu ülkenin savcıları! Kızılay'da 3 kişi yanyana gelsek yanımızda biten polisler nerede!

Pasif Kullanıcı
17.01.2017

Bilinçaltının had safhada, pornografinin zirve yaptığı, dinlerin yavaş yavaş sinsice sömürüldüğü, ahlaksızlığın normal karşılanmaya başlandığı bir dünyada güçlü iradeli, parayla satın alınamayan, her daim sorgulayan insanlara ihtiyaç vardır. Günümüzdeki insanların neredeyse hemen hemen hepsi ne kadar inkar etselerde etsinler çok yüzlüdürler fakat bunu normal karşılarlar.

17.01.2017

4 yaşında bahtsız bir çocuk için "Ahlaki sınır yok (!), ne şekil isteniyorsa o şekil kullanılmalı (!)" diyorsun sonra tepki gösterenlere sapkın diyorsun! KOR KUNÇ SUN!!!

TÜM YORUMLARI OKU (75)