Onedio Logo

Cemal Enginyurt: “Fatih Terim Tefecilik Yapmıştır, Tefecilikten İçeriye Alınmalı”

Kapak Görseli

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve milletvekili Cemal Enginyurt, Seçil Erzan skandalı hakkına TELE 1’de katıldığı yayında çok konuşulacak açıklamalara imza attı. Enginyurt açıklamalarında “Tefecilerle uğraşan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya neredesin? Fatih Terim tefecilik yapmıştır, Fatih Terim’in içeri alınması gerekiyor” dedi. 

Türkiye’nin gündemine bomba gibi düşen ve başrolünde Denizbank eski şube müdürü Seçil Erzan’ın olduğu dolandırıcılık skandalında her geçen gün yeni detaylar ortaya çıkıyor.

Türkiye’nin gündemine bomba gibi düşen ve başrolünde Denizbank eski şube müdürü Seçil Erzan’ın olduğu dolandırıcılık skandalında her geçen gün yeni detaylar ortaya çıkıyor. Görseli

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt da dolandırıcılık skandalı hakkında TELE 1’de katıldığı yayında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt da dolandırıcılık skandalı hakkında TELE 1’de katıldığı yayında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Görseli

Enginyurt açıklamalarında “Tefecilerle uğraşan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya neredesin? Fatih Terim tefecilik yapmıştır, Fatih Terim’in içeri alınması gerekiyor” dedi.

İşte Cemal Enginyurt’un TELE 1’de Zeynel Lüle’nin programında yaptığı o açıklamalar…

Bankacı Seçil Erzan’ı Tehdit Ederek Videosunu Çeken Moci’nin Görüntüleri Ortaya Çıktı

Popüler İçerikler

Barış Terkoğlu Ekrem İmamoğlu'nun Diplomasının İptali Halinde Askere Çağırılacağını İddia Etti
Barış Terkoğlu Ekrem İmamoğlu'nun Diplomasının İptali Halinde Askere Çağırılacağını İddia Etti
Katarsis'e Katılan Gülçin Ergül Hepsi Grubuyla Ayrılık Döneminde Yaşadıklarını Gözyaşları İçinde Anlattı!
Katarsis'e Katılan Gülçin Ergül Hepsi Grubuyla Ayrılık Döneminde Yaşadıklarını Gözyaşları İçinde Anlattı!
Haluk Levent, Gençliğini Anlatacak Filmde Kendisini Oynayacağını Açıkladı
Haluk Levent, Gençliğini Anlatacak Filmde Kendisini Oynayacağını Açıkladı
YORUMLAR

Milletvekili doğru söylemiş, nesi yanlış ki, tefecilik suç değil mi?

30.11.2023

Kanunlar karşısında herkez eşit olmalı.Mala ,mülke ,ünvana göre hukuk işlememeli. Hukuk güce göre değil kanunlar çerçevesinde uygulanmalı.

30.11.2023

Alınmadığına göre organik atığında boncuk olanlardan…

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ