Cem Yılmaz'la Tesadüfen Bir Araya Geldiği Eski Bir Fotoğrafını Paylaşan Gülse Birsel Herkesi Şaşırttı!

Başarılı senarist Gülse Birsel, üniversite mezuniyetinde Cem Yılmaz ile birlikte çekilmiş olan eski bir fotoğrafını paylaşarak herkesi şaşırttı. Gülse Birsel, 'Cem’le okuldan hiç tanışmadan tesadüfen yan yana düşmüşüz.' dedi. Ünlü komedyen Cem Yılmaz da bu paylaşıma olay bir yorumda bulundu!

Yeni projeleriyle heyecanlandıran ve merakla beklenen ünlü komedyen Gülse Birsel, zaman zaman sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor.

Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü senarist, takipçilerine verdiği cevaplarla olsun, özel günlerde yaptığı paylaşımlarla olsun, gündem konularındaki duyarlılığıyla olsun epey dikkat çekiyor.

İşte son olarak da bu fotoğrafı paylaşan Gülse Birsel, yine ortalığı sallamayı başardı!

'Boğaziçi Üni. mezuniyet töreninde o yıl bilmeden mizah paneli yaşanmış. Cem’le okuldan hiç tanışmadan tesadüfen yan yana düşmüşüz. Zaman yolcusuyum ve @cmylmz ‘la selfie çektiriyorum gibi görünse de sadece genç irisiyim ve elimdeki galiba maytap.

Vay be. 🎓' yazarak eski bir fotoğrafını paylaşan ünlü komedyene yorum yağdı.

Ve elbette Cem Yılmaz da kayıtsız kalamadı!

👇

Ay ne iyi olurdu bu ikiliyi bir projede de yan yana görsek şöyle?

Siz ne diyorsunuz?

Popüler İçerikler

Polisten Pedofili Operasyonu: Fotoğraf ve Video Yayınlayan 156 Kişi Gözaltına Alındı
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
YORUMLAR
01.05.2022

bu hic degismez, bir alanda basarili insanlari hep ayni zamanda ayni mekanda gorursunuz, tipki bilim tarihinin en buyuk isimlerinin planck einstein bor heinsenberg in tek karede foto cektirmesi gibi, keza o basariyi yaratan o kafayi dusunce yapisini ortaya koyan icinde bulunduklari ortamdir, cevredir.

01.05.2022

Gıcık kadın ya, nasıl gündemde kalsam diye kendini kasmalara doyamadı!

01.05.2022

başarılı bir insanın böyle bir şeye neden ihtiyacı olsunki? oyuncu olsa hani teklif gelir belki gündem olayım falan der.. kadın zaten oynadıgı tüm dizilerin senaristi, teklif alan değil teklif veren taraf. böyle bir çaba içine neden girsin?

01.05.2022

Yalnız Gülse şuan daha genç duruyor djdjdjd

02.05.2022

Makyaj, estetik, gam yok, olsun o kadar

TÜM YORUMLARI OKU (10)