Cem Yılmaz İkonikleşip Tüm Dünyayı Kendine Hayran Bırakan Yusuf Dikeç Pozundan Geri Kalmadı

2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nın atış kategorisinde gümüş madalya kazanan milli atıcımız Yusuf Dikeç'in ikonik pozu sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Tüm dünyaya adını duyuran Dikeç'in silah pozunu vermekten geri durmayan isimlerden biri de Cem Yılmaz oldu.

Milli atıcımız Yusuf Dikeç mücadele ettiği Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda 10 metre havalı tabanca karışık takım mücadelesinde Şevval İlayda Tarhan ile ülkemize gümüş madalya kazandırmayı başardı.

Rakiplerinin aksine herhangi bir lens, göz kapağı veya kulak koruması gibi teçhizatlar kullanmayan Dikeç'in atış sırasındaki bu duruşu sosyal medyada damgasını vurdu.

Sırıkla atlamada hem olimpiyat hem de dünya rekoru kıran İsveçli atlet Armand Duplantis'in Yusuf Dikeç pozuyla kutlama yapmasının ardından, milli futbolcumuz İrfan Can Kahveci de Fenerbahçe'de kaydettiği gol sonrası ikonik poza dahil oldu.

Paylaşımlarıyla dikkat çeken oyuncu Nurgül Yeşilçay da yemek yaparken ciddi bir ifade takınıp elini cebine atarak çektiği videosuna Yusuf Dikeç'i etiketleyip "Hocam havalı olmuş mu?" diye sormuştu.

Konu dünyaca bir akım olunca yerini alan isimlerden bir diğeri de ünlü komedyen Cem Yılmaz oldu.

Olimpiyat müsabakalarını izlemek için Paris'e giden ve o anları Instagram hesabından paylaşan komedyenden gözden kaçmayan bir kare geldi.

Yusuf Dikeç'e bir selam da kendisi çakarak ikonikleşen pozu veren Cem Yılmaz silah efektini de elle yazmayı ihmal etmedi.

İlginizi Çekebilir

Saygı Gecesinden Sonra Epey Değişen Rapçi Ceza'nın Son Hali Cennet Mahallesi Rüstem'e Benzetildi
Instagram Kapalıyken TikTok'a Düşen Nurgül Yeşilçay Anlam Verilemeyen Videoları Tiye Alınca Olanlar Oldu!
İntikam Alındı: Mauro Icardi Kendisinden Ayrılan Eşi Wanda Nara'nın Kredi Kartlarını Bloke Ettirdi!

Popüler İçerikler

Roma'da Evlenen Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın Sade Nikahından İlk Görüntüler Geldi: Gelinlik Sınıfta Kaldı!
Miss Turkey 2024'te İlk 20'ye Giremeyen İpek Kuşçu'nun "Ben Hep Güzeldim" Açıklaması Tartışma Yarattı!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
YORUMLAR
07.08.2024

Aman kusur kalma

Sana olmamış tombikto

07.08.2024

sen ne zaman bu kadar sıradanlaştın, nasıl bu kadar moronlaştın be abicim? bir insan özel olarak uğraşsa bu kadar gerileme kaydedemez hayatında.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ