Cem Yılmaz'dan Haluk Levent ile İlgili 'Vurgun' Söylemine Açıklama Geldi; Haluk Levent'in Tweetleri Kafaları Karıştırdı!

Gelin bakalım neler olmuş...

Önce kısaca olaydan bahsedelim: Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde Ekşi Sözlük'te birkaç kullanıcı, Cem Yılmaz'ın şovunda Haluk Levent'le ilgili, "Büyük vurgun yakında sinemalarda..." dediğini öne sürmüştü.

Bu yazılanların üzerine ise Haluk Levent, Cem Yılmaz'la ilgili bir tweet atarak işin aslını sormuştu. Ancak başka bir Twitter kullanıcısı olayın aslını anlatmış, Haluk Levent de tweetini silmişti. Ardından Levent, "bu tweet'i atmaması gerektiğini, hata yaptığını kabul ettiğini" söylemişti.

Tüm bu yaşananların ardından Cem Yılmaz, Zorlu PSM’deki gösterisinde Haluk Levent ile ilgili konuştu.

"Dün, Haluk Levent ile ilgili bir şey söyledim, ‘Haluk Levent çok iyi bir insandır’ diye mesaj yağdı. Ya tamam şaka yapıyoruz. Millet iyice delirdi." diyen Cem Yılmaz, bu kez Haluk Levent'le ilgili herhangi bir espri yapmadı.

Cem Yılmaz'ın bu açıklamasının üzerine Haluk Levent de Twitter üzerinden Cem Yılmaz'a seslendi. "Üstüme gelme alınganlık yaptım işte" diyen Levent, yakında Cem Yılmaz'ın gösterisine de gideceğini duyurdu.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Bu olay da böylece tatlıya bağlanmış oldu anlayacağınız! 😍

Gelelim Haluk Levent'in kafa karıştıran tweetlerine. Haluk Levent Twitter'da, "Kimi severseniz sevin ama abartmayın. Hele biz ünlüleri." diyerek takipçilerini şaşırttı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

"Şişkin ego ve kibir bazılarımızı çıngıraklı sürüngen yapmış durumda." diyen Levent'in samimi tweetleri kullanıcıları tarafından da destek gördü.

Anlaşılan içini dökmüş Haluk Levent bir güzel...

E Haluk Levent olmak kolay değil tabii...

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? 

Popüler İçerikler

Araları Kötüydü: Survivor'a Giden Demet Akalın, Aleyna Kalaycıoğlu Hakkında Konuştu!
Demet Akalın 5 Bin TL Ödeyen Kiracısının Üstüne Bir de Misilleme Yaptığını Görünce Sinirlerine Hakim Olamadı
Yeni Sezonda Hayata Geçecek! TFF Hakemler Konusunda Büyük Adım Attı
YORUMLAR
15.11.2019

Haluk Levent’e çok iyi bir insan olmasından ve yaptığı güzelliklerden hayırlardan öte, müziğini şöyle böyle beğenmek dışında ekstra bir hayranlık beslemem. Cem Yılmaz’a ise aşırı aşırı hayranımdır, Türkiye’deki gerek zeka gerek mizah konusunda “en” konumunda insanlardan biridir benim için. Ama Ankara’daki gösterisine gittim ve gayet de laf çaktı yani, bizzat şahidim. Yakışmadı hiç, bari Haluk Levent’e yapma.

16.11.2019

'Sanatı yüceltin, kişileri değil.' Ne kadar da güzel bir cümle. :)

15.11.2019

Ne bileyim sonunda vurgun yapacaksa bile helal olsun ya. Nicelerini gördük yaptığı gaftan sonra pişmiş kelle gibi sırıtan. Ki bana kalırsa şakadan haz etmeyen insan olabilir keza cem yılmazın her şakasında da büyük oranda gerçeklik payı varken Haluk Levent'in bu kadarcık naif alınganlığı hiçbir şey. Elin gavurunun süpermeni batmani varsa bizim de Haluk Leventimiz var üstelik özür dilemeyi de biliyor😂😂 Abartıcam oğlum artık seni abartıcam abii😂😂

16.11.2019

öyle demeyin ya bu şekilde söyleyip birilerini de başa getirdi millet isterse superman olsun yemeyecek abi kul hakkını koruyacak el uzatmayacak.. biliyorum şaka yapmışsın ama buna inanacak bir sürü mee var

TÜM YORUMLARI OKU (26)