Cem Yılmaz’dan '15 Temmuz' İsyanı: 'Allah Belanızı Versin!'

Ünlü komedyen ve oyuncu Cem Yılmaz, 15 Temmuz ile ilgili sarf etmediği sözlerin sosyal medyada kendisi söylemiş gibi paylaşılmasına sert tepki gösterdi. Yılmaz 'Her sene bu pisliği yapıp duruyorsunuz. Allah belanızı versin' dedi.

15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde Twitter hesabından tepki dolu paylaşımlar yapan Cem Yılmaz“Sosyal medyada yine hiçbir ilgim, alakam olmayan ‘yapıştırma’ 15 Temmuz sözlerini fotoğrafımla ismimle paylaşıp durdu, bir diğeri de küfür etti” dedi ve “Her sene bu pisliği yapıp duruyorsunuz. Allah belanızı versin. Bu kadar” ifadeleriyle isyan etti.

Paylaşımlarına devam eden Cem Yılmaz, şunları yazdı:

  • 'Türkiye’de olumlu, olumsuz ne olursa, gök taşı çarpması dahil, benim bir şey söyleme gerekliliğime inanmıyorum. Kendini aşırı önemseme hastalığım da yok, nedir benimle işiniz anlamadım. Küfür etmek için “bahane” bulamayıp bari uyduralıma geliyor iş….

  • …Adam mesela evinde otururken 30 senedir ne iş yaptığı belli birine “paralı askersiniz” vs. niye yazar ya ;) Neyin askeri? Hangi para dostum… Hayır bir manifestom olur bir hareketin lideriyimdir… Bi durum vardır…Yok oğlu yok… Devamlı bi huzursuz etme, dahil etme, iliştirme…

  • İnsandan ümidimi kestim, çok oluyor…. Yahu benimle ilgili hiç bir şeyden haberiniz yok… Bari bundan haberiniz olsun…. Hayatımda patronlu bir işte çalışmamışım adam “tasman kimde Cem“ yazıyor ya :))) İnsan deli oluyor Kuran çarpsın hasta bu insanlar. Ve kriminal tabi ki..

  • Ve final… Takma abi ! Vay canına şeytanın aklına gelmez ne büyük bir öneri! Breh breh'

👇

twitter.com

Cem Yılmaz, bu yılın başlarında da söylemediği sözlerin paylaşılmasına tepki göstermişti. 👇

👇

Ayrıntılar için 👇

15 Temmuz Hakkında Kendisinin Söylediği İddia Edilen Cümleyi Yalanlayan Cem Yılmaz İsyan Etti

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Kime Taş Geldi? Müge Anlı Narin Cinayeti ile İlgili Hakkında Yazılanlara Sert Yanıt Verdi!
Vefatından İki Gün Önce Armağan Çağlayan'ın Programına Konuk Olan Metin Arolat'ın Sözleri Gündem Oldu
YORUMLAR
15.07.2022

15 temmuzda ne oldu ne bitti kimin suçu ya da tiyatro muydu umurumda değil, sadece o gün kahramanlık gösteren Ömer Halisdemir gibi askerlerimizi ve vatandaşlarımızı nur içinde analım bu kafi.

Pasif Kullanıcı
15.07.2022

Şu "takma abi" diyen tipleri ağaca bağlayıp ver edeceksin sopayı. Yanına da eski kasetçalarlardan olacak böyle üst üste ses kaydetmekten doğru düzgün ses vermeyen kasetin içine de sürekli "takma abi ,boşver yaaaa, ya ne takıyorsun allasen" seslerini kaydedip koyacaksın. Dayağı yedikçe kasetçalardan bu sesler gelecek.

15.07.2022

Boşver abi desinler, takma

16.07.2022

Türkün Türkten başka dostu olmadığını bu iktidarla bir defa daha ögrendik, bizlere Yüce Türk Milleti olarak harıka bir ders verdiler ama birlik ve beraberlıgımızı, yuz yıllardır kanımızda var olan kuvayı milliye ruhumuzu hiç bir güç yıkamıycak, ibb seciminde küllerinden yeniden doğmuş bir millet Allahın ıznıyle 2023 seçiminde küllerinden son kez yeniden dogacak, gidecekler biliyorlar Atasına sıkı sıkıya baglı Turk Milletini de giderken yanlarında götürmek cehennem cukuruna sokmak tek arzuları ama 85 milyon Yuce Turk Milleti buna musade etmıycek, Suriye den degıl 10 milyon 20 milyon multecı yıgsalarda basaramıycaklar kazdıkları o bk cukuruna hepsını sandıkta gömup tarıhımızde 2023 te Allahın izniyle bembeyaz tertemiz yenı bir sayfa acıp yolumuza devam edecez. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ne demıstı unutma benım nacız vucudum elbet bir gün toprak olacak lakın TC Devletı ilelebet payidar kalacaktır.Ne mutlu Turkum Diyene

TÜM YORUMLARI OKU (29)