Cem Küçük Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Evli mi? Cem Küçük Ne İş Yapıyor?

Son günlerde yaptığı konuşmalarla gündeme gelen Cem Küçük, internette araştırılan isimlerden biri oldu. Ekranlarda görmeye alıştığımız gazeteci, TGRT kanalında sabah haberlerini sunuyor. Kariyeri boyunca birçok kanalda çalışan gazetecinin hayatı ise merak ediliyor. Peki Cem Küçük kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi? Cem Küçük ne iş yapıyor? İşte detaylar...

Cem Küçük Kimdir?

Zonguldak doğumlu olan Cem Küçük, 1978 senesinde dünyaya geldi. Aslen Giresunludur. İlkokul ve liseyi Zonguldak'ta okuyan gazeteci, İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültür ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. İngilizce öğretmeni Demet Palak ile evlidir. Cem Küçük'ün iki tane oğlu bulunuyor.

Cem Küçük Ne İş Yapıyor?

Cem Küçük, üniversiteyi bitirdikten sonra editörlük yapmaya başladı. Yeni Şafak'ta yazarlık yaptı. Ekranlara ise TVNET ile çıkmaya başladı. Bir dönem Star gazetesinde çalışan Cem Küçük, 24 TV'de yapılan siyaset programını sunmaya başladı.

Günümüzde Türkiye gazetesinde yazılar yazıyor. Ayrıca TGRT Haber'de haber programı sunuyor.

Popüler İçerikler

AKP Milletvekili Adem Yıldırım'ın Gündem Olan Konuşması: "5 Milyondan Fazla Türk Vatandaşı Olmuş Arap Var"
Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
YORUMLAR
25.07.2022

cem küçük,adından da belli hem kendi,hem karekteri (tabii ki varsa) son derece küçük olan ve boşa geçen hayatı sadece piyasada yamaklık yapmak olan küçücük bir zat...

26.07.2022

gazeteci kökenli bile değilsin! bende gazetecilik okuyorum ama şu okulun eğitimini almadan şu işi yapanlardan nefret ediyorum. Gazetecilik ahlakı diye bir şey var, bu işin bir etiği var ! Sözel bir bölüm okudun diye bu mesleği yapmak zorunda değilsin ! yeter ya alaylılar bir rahat bıraksın bizi !

26.07.2022

Giresunlu'dan sonrasını okumadım ne olduğu belli zaten...

26.07.2022

👏👏👏👏

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ