Cem Garipoğlu'nun Mezarındaki Poşet İçin İnceleme Tamamlandı: Sır Devam Ediyor!

Cem Garipoğlu'nun fethi kabir işlemi sırasında mezarın içinde düğüm atılmış 30 cm boyutlarında poşet bulunmuştu. Sabah Gazetesi'nin aktardığına göre, poşetten insana ait olmayan bir kan izi çıktı. Kanın genetik analizlere de cevap vermediği kaydedildi. Poşet için gözler şimdi Adli Tıp Kurumu'na çevrildi.

Kaynak: Sabah

3 Mart 2009 tarihinde, henüz 17 yaşındayken Türkiye'yi sarsan bir cinayete kurban giden Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu'nun mezarı bu ayın başında açılmıştı.

Açıklanan rapor, mezardaki cenazenin Cem Garipoğlu'na ait olduğunu doğruladı. Öte yandan Cem Garipoğlu'nun fethi kabir işlemi sırasında mezarın içinde düğüm atılmış 30 cm boyutlarında poşet bulunmuştu.

İstanbul Bölge Kriminal Polis Laboratuvarı'na gönderilen poşetin incelenmesi de tamamlandı.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre, raporda, naylon poşetin üzerinde vücut sıvısı örneğinin bulunmadığı, iç kısmından alınan kan örneğinin ise insan kanı olmadığı kaydedildi.

Karabulut ailesinin Avukatı Rezan Epözdemir, poşetle ilgili şunları. söyledi: 

'Son tahlilde mezar içindeki poşetle ilgili yapılan çalışmalarda sağlıklı bir sonuç elde edilememiştir. Adli Tıp ve Adli Bilimler Enstitüsü'nün bu poşette gerekli incelemeleri yapması için talebimizi ileteceğiz'

Kaynak

Mezar Açıldı: Cem Garipoğlu ile İlgili Gerçek Ne Zaman Ortaya Çıkacak?
Ankara'daki Terör Saldırısında 'Z' Harfi Detayı: Rusya'da Kullanılan Bir Sembol!

Popüler İçerikler

Türkiye Simülasyonunda Sadece Son 1 Ayda Yaşadığımız Felaketler ve İnanması Zor Olaylar
Alkışlanacak Sahne: Kızılcık Şerbeti, Atatürk'ü Yine Unutmadı!
Bahçeli Sonrası Özgür Özel'den Çözüm Süreci Açıklaması: "El Yükseltiyorum, Kürtlere Devlet Teklif Ediyorum"
YORUMLAR
27.10.2024

Devletin 10 yildir acamayiz actirmayiz diyerek karsi ciktigi Cem Garipoglu mezarina aile birilerini ayarlayip coktan mezari actirip baska ölünün kemikleriyle sanki kendi ogullarinin kemikleriymis gibi yutturmaya calsimalari Devleti salak yerine koyma girisimleri bakalim nasil sonuclanacak.Buu islerden para yiyen Komiserleri ariyorum o büyük vurgundan 756 bin dolar Rüsvet yemislerdi.yetmedi o deönemin VIP kadrosu da buluinmali onlarinda Cem Garipoglunun kacmasinda emekleri var ve tabiki yedikleri rüsvetler var.Akp bunlarin meydana cikmasini istemez.Rezalet rezaletler o kadar cok ki ailenin örtbas etmesine bile yardimci oldular.Ailenin tüm Fertleri ucus biletlerini 10 yillik takip edin gidin Cem Garipoglunu bulursunuz beraber beraber belkide kahve bile icebilirisiniz.Allah Münevver Karabulut ailesine bol sabirlar versin .Iyi sabretmisler...

27.10.2024

Gömülen de insan değildi, neyine şaşırmışlar?

27.10.2024

Senin en sevdiğim yorumun milli yas göndermesi halen çerçeveletesim var.

27.10.2024

Hadi buyur buradan yak... Kemikler Cem'e mi ait yok onun soyundan birine mi?

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ