Cem Garipoğlu’nun Mezarı Açıldı: Dikkat Çeken 3 Tesadüf

Münevver Karabulut’u öldürdükten sonra cezaevinde intihar eden Cem Garipoğlu’nun ölmediğine dair kamuoyunda ciddi bir inanış bulunuyor. Karabulut ailesinin başvurusu üzerine Cem Garipoğlu’nun mezarı bugün açıldı ve fethi kabir işlemi için örnekler alındı. Cem Garipoğlu’nun mezarının 3 Ekim’de açılması da ilginç bir tesadüfü ortaya çıkardı.

Türkiye’nin gündemini uzun süre meşgul eden Cem Garipoğlu ile ilgili bugün önemli bir gelişme yaşandı. Garipoğlu’nun mezarı açılarak DNA tespiti için örnek alındı.

Peki süreç nasıl işleyecek, sonuçlar ne zaman ortaya çıkacak?👇

Mezar Açıldı: Cem Garipoğlu ile İlgili Gerçek Ne Zaman Ortaya Çıkacak?

Habertürk’ten Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre, Cem Garipoğlu’nun mezarının 3 Ekim’de açılması ilginç bir tesadüfü de ortaya çıkardı.

Kaynak

“Cem’in Münevver ile yaptığı MSN yazışmalarında Cem’in 3 rakamına olan takıntısı dikkat çekiyordu. 5 Şubat 2009 günü Cem ile Münevver arasında geçen bir MSN yazışmasında, Cem Garipoğlu, mart ayının ortasında 3 günlüğüne İsviçre’ye gideceğini söylüyor.”

“Münevver de, ‘Mart ayı benim doğum günümün olduğu ay’ diyor. Cem bunun üzerine, ‘Evet 3 Mart’ diyor. Buna şaşıran Münevver, doğum gününün 7 Mart olduğunu belirtip Cem’e ‘Aklı 3’te gene de olsa İsviçre’ye gitme de kalmış, 3 3 3 gidiyor’ diyor.”

“Sohbette 3 rakamına takılan Cem, Münevver’i 3 Mart'ta öldürdü. Bilgisayarından çıkan MSN kayıtlarına, ‘Zeytinburnu sürtüğü’ ismini veren Cem, yedek bir dosyaya da ‘333’ ismini koydu. Cem Garipoğlu’nun mezarının açılması da 3 Ekim gününe denk gelerek ilginç bir tesadüf oluşturdu.”

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Polisten Geniş Güvenlik Önlemi: Cem Garipoğlu'nun Mezarı Açıldı!
Cem Garipoğlu'nun Mezarını Açtıran Süreç Troll Paylaşımla mı Başladı?
Münevver Karabulut’u Öldüren Cem Garipoğlu’nun Otopsisinde Yaşananlar

Popüler İçerikler

Metin Öztürk'ten Acun Ilıcalı'nın Galatasaray Çıkışı Hakkında Olay Sözler!
Avrupa Yakası'nın Naile'si Çiçek Dilligil Cinsiyet Geçişi Yapan Oğlunun Doğum Gününü Kutladı!
Apple'a Soğuk Duş: iPhone 16 Satışlarında Beklenmeyen Tablo!
YORUMLAR
03.10.2024

Ne psikopat bi haber

03.10.2024

iyi de mezardan kefen ya da ceset çıkmamış,DNA örneğini nerden almışlar. kara topraktan mi?

03.10.2024

iyiydi :) :)

03.10.2024

Ahh be kızım az da olsa insan anlar yani sevilmediğini! Doğum gününü yanlış hatırlıyor seni önemsemiyor demek. Ne diye zorlarsın ki..

03.10.2024

Kız doğum gününü bilmemesinden katil olduğunu nasıl anlasın?! Ayrıca kızın zorladığını nereden biliyoruz? ilişkilerinde kim bilir neler yaşandı. Bu yaşlarda varoşlardan gelmiş bir kızın kendisine yapılan saygısızlığı algılayabilecek kapasitesi olması imkansız çünkü o yerlerde saygısızlık normal bir davranış. Aşk sandı her şeyi muhtemelen

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ