Cem Garipoğlu’nun Annesi Tülay Garipoğlu: "Oğlum Öldüğü Gün Cezaevine Gittiler"

Münevver Karabulut’u canice öldüren, geçtiğimiz günlerde de mezarı açılan Cem Garipoğlu’nun annesi Tülay Garipoğlu yıllar sonra ilk kez konuştu. 

'Bir tane canım var eğer Münevver kızımı getirebilsem seve seve onun yerine ben yatardım' diyen anne Garipoğlu cinayetin ardından yaptığı görüşmeyi anlattı. 

Münevver Karabulut'u vahşice öldüren Cem Garipoğlu'nun intihar edip etmediğine yönelik şüpheler sürerken mezarı açıldı ve Adli Tıp Kurumu kemiklerin Garipoğlu'na ait olduğunu açıkladı.

Cem Garipoğlu'nun annesi Tülay Garipoğlu, yaşanan gelişmelerin ardından yıllar süren sessizliğini bozdu.

"Artık üzerine konuşulacak bir şey kalmadığını düşünüyorum. Müsaadenizle artık acımızı yaşayalım. İki tarafın da ayrı ayrı acılarla kavrulduk. Bana değilse de Nagihan Hanım'a (Münevver Karabulut’un annesi) acıyın lütfen" diyen Garipoğlu'na, Münevver Karabulut’un annesi Nagihan Karabulut’tan cevap gelmişti.

Karabulut yaptığı açıklamada, “Bu caninin annesi bana değil de Nagihan Hanıma acıyın demiş. Kendisine soruyorum” diyen Nagihan Karabulut “Oğlu kızımı canlı canlı testereyle keserken bana acıdı mı? Bu caniyi 197 gün boyunca saklayıp adalete teslim etmezken kendisi bana acıdı mı?” ifadelerini kullanmıştı.

Anne Tülay Garipoğlu bir kez daha Ekol TV'ye yaptığı açıklamayla iddialara yanıt verirken, şu ifadeleri kullandı;

'Münevver öldükten sonra ben Süreyya Bey ile Bahçelievler'de buluşup taziyede bulundum. Ailece üzüntümü dile getirdim. Oğlum cezaevinde öldüğü gün Avukat Rezzan, anne ve babası Silivri'ye gitmişler. Orada kamera karşısına geçip 'Ölen Cem Garipoğlu'dur' açıklaması yapmışlar. Ayrıca avukat Rezzan'ın cezaevinde hiç kimsenin kaçma ihtimali olmadığına dair açıklamaları vardır. Yeter artık lütfen. Anne babanın mezar açılsın isteğine de eşim dilekçe ile birkaç yıl önce onay verdi.”

Münevver Karabulut’un Annesi Konuştu: “Kimse Bana Cem Garipoğlu Öldü Demesin!”
Beklenen Adli Tıp Raporu Açıklandı: Açılan Mezar Cem Garipoğlu'na Ait Çıktı

Popüler İçerikler

Türkiye'nin Konuştuğu Köfte Krizi Sonrası Köfteci Ramiz'den Dikkat Çeken Paylaşım!
Gelinim Mutfakta'nın Popüler Kaynanası Beyhan Hanım'ın Kaşlarının Bi' Garip Değişimi
Ünlü Köfte Zincirinde ‘Domuz Eti’ Çıktı, Mahkeme Kararıyla Duyulmasını Engelletti!
YORUMLAR
12.10.2024

Cem Gariboğlu'nun annesi ne yüzle konuşuyor acaba?? Münevverin annesinin acısını tarif etmek mümkün değil?? Ayrica senin o katil oğlunun öldüğüne bizler Kamuoyu olarak asla ve kat'a inanmıyoruz? Aklı başında insanlar, o kızın öldürüldüğü, üzerinde hala masumun kan lekelerinin olduğu koltukta, ailece oturup sırtlan gibi sırıtarak poz vermezdi? Kime nispet yaptınız? Halka mı??😡😡😡

12.10.2024

madem oğulları ölmüş neden hiç belli değil..niye şen şakrak gülüyorlar kutlama yapıyorlar nispet yapar gibi..insan ömür boyu vicdan azabından üzüntüden hayattan soğur yaşayamaz bile..öldüğü doğruysa niye mezarı Müslüman yerinde ve bakımsız gelen giden çiçek bırakan dua eden olmamış..çocuklarını hicmi sevmiyorlardi öldüde kurtulduk bize nemi dediler..hele kardeşleri falan hicmi acımıyorlarmı..oğulları nasıl birden böyle psikopat olduda insan kesti sakladı soğuk kanli bunlari yapti delimiydi..annesi nasıl o kanı pisliği hiç merhamet etmeden sildi temizledi..insan aklını kaçırır o tabloyu görünce bunlar birde silmiş süpürmuş..inanılacak gibi değil.

12.10.2024

Münevver’in üzerine bu ülkede binlerce kadın öldürüldü.Münevver’i bu kadar konuşmakla bi halt olsaydı zaten bu kadar kadın öldürülmeyecekti.Demekki sizi öldüren kişi zengin arkası sağlamsa tanınacak arkadan bikaç ağlayananız olacak.Hatta unutulmayacaksınız.Bakın bunu hiçbir ülkede bulamazsanız.Adını sanını sayamadığımız katledilmiş binlerce kadın adına ARTIK YETER?!!

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ