Celal Şengör'den 'HAARP ile Yapay Deprem Yapmak Mümkün mü?' Sorusuna Cevap: 'Deli Saçması'

Celal Şengör o anlarda silah ile ya da HAARP ile yapay deprem oluşturulamayacağını belirtirken, 'Böyle bir şey mümkün değil, deli saçması' diyor.

İşte o anlar: 👇

Popüler İçerikler

Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
YORUMLAR

"Fay hatlarını söküp taşısak ne olur" diyenlerin bile sorularına maruz kalan Celal hocada peygamber sabrı var sanırım.. Yine iyi küfretmeden cevap verebilmiş...

06.02.2023

Bu tür komplo teorilerine itibar etmiyorum.Depremler ilk defa bu çağda olmuyor binlerce milyonlarca yıldır oluyor.Eskiden Haarp mı vardı o zaman ?

06.02.2023

siktirulan

06.02.2023

Bugün eter'e bilim insanları yanıt veremediği için karanlık madde diyor. Nikola Tesla ki sürekli eterden bahsetmiştir. Binlerce yıldır insanoğlu, eski medeniyetler bunu bildiği için elektriği, enerji üretim ve nakil istasyonlarını atmosferden yani eterden sağlıyordu. Taa ki son yüzyıla kadar bu yukarıdaki sorgulamayanlarca ezbere dayalı bilimadamlarınca unutturuldu, işlevleri bozduruldu. Bir kaç tane yapıda işlevi bozulmayanlar var tabiki ki onlar hala çalışıyor. Sorgulayacaksınız olm sorgulayacaksınız! Bugün TV antenini elektriğe bağlayınca bile eterin spiral manyetik dalgasını gözlemleyebilirsin tıpkı deniz üstünde kıyıya vuran dalgalar gibi ki bu bile yerçekimi yasasını tek başına çürütür! Okyanus yoksa dalga da yoktur.

TÜM YORUMLARI OKU (16)