Celal Bayar Üniversitesi'nin 'İnsan Hakları Merkezi' Hitler'den Alıntı Yaptı!

Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nin İnsan Haklarını Güçlendirme ve Şiddetle Mücadele Araştırma Merkezi' Hitler'den alıntı yaptı. Hitler'in resmi ve alıntısı gelen tepkiler sonrası siteden kaldırıldı. 

Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nin 'İnsan Haklarını Güçlendirme ve Şiddetle Mücadele Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin web sitesinde Nazi Almanyası'nın lideri Adolf Hitler'in sözlerine yer verildi.

Sitede milyonlarca kişinin ölümüne sebep olan Hitler'in  'Aklın bittiği ve sustuğu yerde son karar şiddete aittir' sözlerine yer verildi.

Hitler’in sözü sosyal medyada gelen tepkinin ardından silindi. Diğer atıf yapılanlar arasında Hz. Muhammed, Mustafa Kemal Atatürk, Mahatma Gandi gibi isimler yer alıyor.

Tepki gelince kaldırıldı

Popüler İçerikler

Ünlü Şarkıcı Kalben'in Evine Yapılan Uyuşturucu Operasyonuna Ait Görüntüler Ortaya Çıktı
2025'de Eurovision'a Türkiye Adına Kim Katılmalı?
Tarihe Geçti: Milli Gururumuz Mete Gazoz Avrupa Şampiyonu!
YORUMLAR
29.03.2022

Alıntı yapmışlar aq destekliyoruz mu demişler. Her şeye alırı tepki vermeyin

29.03.2022

Geçtiğimiz günlerde "yahudi gibiymiş cayır cayır" şakasına(!) "avrupada olsan götünden kan alırlar " demiştin yine yeniden aynı vaka. Sen milyonlarca insanı öldürüp,2. dünya savaşına sebep olan birinin herhangi bir sözünü paylaşamazsın öyle bir dünya yok o zaman sen bu adamın fikirlerini benimsiyor onun gibi bir cani oluyorsun. Bugün israilli yahudileri katil diye topa tutarken avrupada öldürülen yahudiler için sesiniz çıkmıyor. Ben de batıya iki yüzlü derim ortadoğuda aynı bokmuş.

30.03.2022

Söz doğruysa ister hitler söylesin ister günümüzdeki bambaşka bir terörist ne fark eder ki? Söz bence sonuna kadar doğru ve avrupada sadece hitler mi bir sürü trajik ölüme sebep oldu. Kongo soykırımını yapan adamın heykelleri hala da avrupada dikili. ii. leopold ama neyse ya hitler bunu yahudiye avrupalıya yaptığı için şeytan ama leopold afrikaya yaptığı için de kolonici maksimum sömürgeci. (İkisini de ayrı ayrı Allah belasını versin burada hitleri savunmuyorum)

29.03.2022

ooo Hitler icin savasan Turk islamcilari bulun okuyun ve gidip Biden Putin cayi icinhadi ananizla.

TÜM YORUMLARI OKU (10)