Çektiği Videolar ve Eğlenceli Paylaşımlarıyla Son Dönemin Mizah Çıtasını Everest’e Taşıyan Oyuncu Giray Altınok’u Tanıyalım!

Giray Altınok mizahı son zamanlarda başımıza gelen en iyi şey olabilir! 😂

"Çandarlı Halil Pasa, Bıldırgılı Hüseyin Pasa, Kosovalı Süleyman Pasa, Amasyalı Me... WTF!" diyerek yaptığı Fatih Sultan Mehmet taklidiyle herkesi kahkaha krizine sokan...

Pasaportuyla birlikte yurt dışına çıktığı romantik tatili ve adım adım paylaştığı aşırı eğlenceli fotoğraflarıyla hepimizi orta yerimizden çatlatan...

Ve yer aldığı her projede rolünün hakkını sonuna kadar veren oyuncu ve yazar Giray Altınok'u anlatıyoruz bugün, koşun!

Kaybedenler Kulübü filminde ilk kez gördüğümüz ancak tiyatro sahnesinin tozunu epeydir yutmuş bir oyuncu olan Giray Altınok'u sosyal medyadaki eğlenceli paylaşımlarıyla da tanıyoruz.

36 yaşındaki oyuncu, 2014 yılında gösterime giren Tut Sözünü filminin senaristliğini yaptı, bu filmde ayrıca rol aldı.

2015 yılında Kanal D ekranlarında başlayan Buyur Burdan Bak isimli televizyon programıyla tanındı.

100, Buyur Bi’De Burdan Bak, Siz Tek Ben Hepiniz, İnsandan Kaçan, Yoruyorsunuz Bizi… Aferin Size! ve Mutluyduk Belki Bugüne Kadar tiyatro oyunlarında sahnede alan, yazarlık yapan Giray Altınok Aykut Enişte isimli sinema filminin senaryosunu Cem Gelinoğlu'yla birlikte yazdı.

Meslektaşı Cansu Diktaş ile yedi yıldır devam eden ilişkisini 2018 yılının Eylül ayında nikah masasına taşıdı ve çift İstinye’deki bir restoranda düzenlenen kır düğünüyle evlendi.

Biraz da eğlenceli paylaşımlarına bakalım diyor, kendisini ayakta alkışlıyoruz!

😂

🦅

🐰

😍

😂

😅

😂

😂

Yaşadığımız şu günlerde kahkaha krizine girmek ve biraz da olsa dertlerinizi unutmak istiyorsanız Giray Altınok'un hesaplarını takip edin, valla pişman olmazsınız. 😂

Popüler İçerikler

Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
YORUMLAR
04.02.2020

Congracileyşın

04.02.2020

Onedio : Giray altınok mizah çıtasını evereste çıkardı. Mizah: Tabelasında sik yazan mağazanın önünde beklediği için yerini tarif edememe. Bu mizahı biz ilkokulda yapıyorduk en son eski günlerime geri döndüm teşekkürler onedio teşekkürler giray altınok.

04.02.2020

Başarılı.

TÜM YORUMLARI OKU (6)