Çekin Kirli Ellerinizi Çocukların Üzerinden! 23 Nisan'da 5 Yaşındaki Bir Çocuğun Cinsel İstismara Uğraması Karşısında Haykıran İnsanlar

Gerçekten sözün bittiği yerdeyiz. Çocuklara, geleceğimizin umut ışıklarına armağan edilmiş bir günde, 5 yaşındaki bir çocuğun cinsel saldırıya uğradığı bir ülkede yaşıyoruz... Ne yazık ki, küçücük bedenleriyle her türlü tecavüze, şiddete, istismara ve katliama maruz kalan çocukların ülkesi burası... Ve çocuklarımızı onlara armağan edilmiş bir günde, onların gününde bile koruyamıyoruz...

Kahreden olayın detayları şöyleydi...

Küçükçekmece'de Çocuğa Cinsel İstismar: '5 Yaşındaki Evladımız Hastanede Gözetim Altında'

Kanımızı donduran bu olay karşısında susmak, susabilmek ne mümkün? Bağıra çağıra haykırmak istiyoruz...

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

Yeter artık, söyleyecek tek bir söz dahi kalmadı... Çekin o kirli ellerinizi çocukların üzerinden!

Popüler İçerikler

Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
İdeal Evlilik Yaşı Tartışması Aldı Başını Gitti "Çağımız 30 Yaşından Önceki Evliliği Taşıyamaz"
YORUMLAR
24.04.2019

Daha demin "Dan Bilzerian'ı Tahtından Eden Playboy Candyman'in Eşi ve Sevgilisi Birçok Kadınla Birlikte Yaşamanın Nasıl Olduğunu Açık Açık Anlattı" başlıklı içeriğinizi okuduk. Siz bir taraftan böyle sapıklıkları her fırsatta yüceltin, paraya sahip olanın sapıklığa hakkı olduğu fikrini savunmaya çalışın, içeriklerinizin büyük bir çoğunluğu cinsel içerikli olsun; cinselliği sapıklık derecesine varana dek yüceltici değer taşıyan yorumlar ve paylaşımlarda bulunun; eee sonra efendim birisi 5 yaşındaki çocuğa tecavüz etti, hadi hep beraber lanetleyelim!!! Önce eşşeğin aklına karpuz kapuğu sokan kendinizi ve sapıklığın nerde başlayıp nerde bittiğini akıl edemeyen cahil bakış açınızı lanetleyin!!!

25.04.2019

bütün hakaretlerinizi size iade ediyorum. Eh sizin gibi insanlar olduğu müddetçe, daha çok veryansın ederiz biz.

24.04.2019

Bacısının başörtüsüne el uzatılıyor diye BAĞIRANLAR..! Çocuklarımızın bedenine el uzatılırken neden SUSKUNSUNUZ??? 45 erkek çocuğa tecavüz edildi neden sustunuz? O iblisleri onun tanıdığı, bunun yakını, o imam, o hoca, o yaşlı denildikçe daha kaç çocuk tecavüze uğrayacak???

24.04.2019

Ve bir kez daha bu ülkeden gitmek istedim.Bir kez daha bu ülkede başıma yarın bir gün bir şeyler gelebilir korkusuyla doldum.

TÜM YORUMLARI OKU (8)