Çekicinin Kaldırdığı Araçtan Düşen Yaşlı Kadının Korku Dolu Anları!

Acıbadem’de bir çekici, aracın içinde oturan 85 yaşındaki kadını fark etmeyip aracı kaldırınca yaşlı kadın araçtan aşağı düştü. Kadının düştüğü anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

İstanbul Acıbadem'de geçtiğimiz gün yaşanan olayda, Çiğdem Cingi, fatura ödemek için park ettiği araçtan inerken, 85 yaşındaki annesi Leyla Çetinkal da araçta oturup beklemeye başladı.

O sırada aracın yanına yaklaşan çekici görevlisi, yaşlı kadını fark etmeyerek aracı kaldırmaya başladı. Yaşlı kadın araçtan inmek isteyip kapıyı açınca bir anda yere düştü. Yaralanan kadının yardımına ilk olarak çevredeki vatandaşlar koştu. Annesini yerde yatar halde gören kızı ise sinir krizi geçirdi. Yaralı kadın ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Öte yandan yaşlı kadının çekici tarafından kaldırılan araçtan düşme anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Görüntülerde çekici park halindeki aracı kaldırmaya başlıyor. Aracın kapısını açan yaşlı kadın bir anda yere düşüyor.

Kaynak: İHA

İşte o anlar:

Popüler İçerikler

Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
YORUMLAR
14.01.2020

meslegi derhal birakin amk picleri.once arabanin icine bakin gerizekalilar ay sinir krizi gecirdim durdugum yerde ne kadar mal varsa hepsi bizim ulkede ya.

15.01.2020

ah ya.haberi tv de izleseydin kadinin yanlis bir sey yapmadigini tamamen cekicinin hatasi oldugunu gorurdun bide gelip laf sokma triplerine giriyosun gereksiz insan.

15.01.2020

Otoparkçılar çekiciler açlıktan ne yapacağını şaşırdı . Geberin a.q .

15.01.2020

Geçenlerde bende buna benzer bir olaya tanık oldum. Özel bir hastane yakınında arabamda beklerken bir hanımefendi aracını karşı çaprazımda ki ara sokağa çekip eczaneye girdi. Çekici geldi ve ara sokağa girerek arabayı çekmeye çalıştı. Kadın o anda geldi ve polise saldırdı. Arabada bebeği varmış. Bakmadan alıp gideceklerdi az daha. Tepki görünce de utanmadan arabada bebek bırakılır mı diye kadına laf etmeye başladı. Olaya ben ve bir kaç kişi daha müdahil olunca geri vites yapıp kaçtılar. Mağdur bayan plakayı falan aldı şikayetçi olacağım dedi ama gerisi hakkında bilgim yok.

TÜM YORUMLARI OKU (8)