Cehalette Son Perde! Müritlerine Cinsel Organını Emdirerek "Badeleyen" Sahte Şeyhin Beyin Yakan Savunması

Din istismarının ve cehaletin ne boyutlarda yaşandığını gördükçe insanın aklı duruyor. 2011 yılında bir operasyonla göz altına alınıp tutuklanan sahte şeyh Uğur Korunmaz'ın ve müritlerinin ifadeleri sosyal medyada yeniden gündeme geldi. Kimin durumu daha vahim, insan okudukça karar veremiyor...

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

2013 yılında mahkeme heyeti sanığın 15 müştekiye birden fazla kez ‘Cinsel istismar’ suçunda 10’ar yıl, 4 yakınıcıya ise sadece birer defa ‘Cinsel istismar’ suçunda 8’er yıl olmak üzere toplam 182 yıl hapis cezasına çarptırdı. Korunmaz’a böylece daha önce verilen 6 yılla birlikte 188 yıl ceza verilmiş oldu.

Popüler İçerikler

Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
YORUMLAR
27.08.2018

Atatürk'ün din reformunun bu kadar katı olmasının nedeni işte bu. Adam "çükümü yalayan cennete gider." diyor ve insanları inandırabiliyor. İşin ilginci aptal bir insana bunun yanlış olduğunu kesin olarak kanıtlayacağınız bir dayanağınız yok.

28.08.2018

ben böyle milleti sikenleri ayakta alkışlıyorum. ee okullarda andımızı atatürkü yasaklayacağınıza bunları yasaklayın dicem ama işte siken razı sikilen razı sikin birbirinizi badelenin sadelenin şimdi de debelenin cehalet orduları sizi. :))) adam götüme sik girdi kalp gözüm açıldı diyor :)))

29.08.2018

ahahah yarıldım XD

27.08.2018

Sonra neden akp seçiliyor neden dine karşı bir antipati var diye dolanırlar ortalarda. Bu Nakşibendi tarikat bizzat devlet korumasında. Her zaman dediğim gibi : Toplumun en ahlaksız en aşağılık kesimi her daim muhafazakarlardır. Neyi muhafaza ettikleri belli baksanıza.

TÜM YORUMLARI OKU (150)