Cedi Osman'ın Sürprizi Ebru Şahin’i Ağlattı! Cedi Osman Ebru Şahin’in Kıyafetine Servet Ödedi!

Geçtiğimiz akşam 8 Mart Dünya Kadınlar Günü birçok etkinlik ile kutlandı. Dün akşam, üniversite öğrencisi genç kadınlar için Toplum Gönülleri yararına düzenlenen “Geleceğin Güçlü Kadınları” gecesi düzenlendi. Gecede adeta ünlüler geçidi yaşandı. Proje kapsamında Türk kadın tasarımcılar ''1940'lardan günümüze'' konseptinde birçok kıyafet hazırladı. Bu özel kıyafetleri birbirinden başarılı 24 ünlü isim podyuma çıkarak sergiledi. ATV ekranlarında tarih rüzgarları estiren Destan dizisinde 'Akkız' karakterine hayat veren Ebru Şahin, dün akşam podyumları sallayanlar arasında yer aldı. Gecede Cem Yılmaz’ın sunuculuğunu yaptığı bir de açık artırma yapıldı. Açık arttırmaya oyuncu Ebru Şahin'in sevgilisi basketbolcu Cedi Osman, damga vurdu. Cedi Osman, Şahin'in podyumda taşıdığı elbiseyi satın aldı. Elbise için servet ödeyen Cedi Osman'a Cem Yılmaz'dan, ''Bu kadar büyük olduğunu biliyordum.'' yorumu geldi. İşte tüm detaylar...

Üniversite öğrencisi genç kadınlar için Toplum Gönülleri yararına düzenlenen “Geleceğin Güçlü Kadınları” gecesi düzenlendi. Podyumda boy gösterenler arasında Gülcan Arslan, Ebru Şahin, Cansu Tosun, Burcu Kara, Aslı Bekiroğlu, İrem Helvacıoğlu, Berfu Yenenler, Başak Gümülcinelioğlu ve Hazal Subaşı’nın da olduğu birçok başarılı isim vardı. Maximum Uniq Hall’de düzenlenen Aydan Taş’ı proje tasarımına imza attığı gecede açık artırma yapıldı. Ünlü komedyen Cem Yılmaz, dün akşam gerçekleştirilen Geleceğin Güçlü Kadınları ödül töreninde düzenlenen açık arttırmada sunuculuk yaptı. NBA'de forma giyen milli basketbolcu Cedi Osman, “Geleceğin Güçlü Kadınları” gecesinde yaptığı jestle sevgilisi Ebru Şahin'i duygulandırdı.

Cedi Osman Ebru Şahin’in Kıyafetine Servet Ödedi!

Şu sıralar maçlardan dolayı Amerika’da olan ünlü basketbolcu Cedi Osman, bir video yolladı ve sevgilisi Ebru Şahin’in kıyafetini 150 bin TL’ye satın aldığını açıkladı. Cedi Osman’ın bu jesti oyuncu Ebru Şahin'i ağlattı.

Ünlü reklamcı Fırat Parlak da büyük aşkla bağlı olduğu eşi Burcu Kara’nın kıyafetini 50 bin TL’ye satın aldı.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Cedi Osman İle Sevgili Olan Ebru Şahin'den 'Evlilik Tarihi' Açıklaması! Ebru Şahin ve Cedi Osman Evleniyor mu?

Popüler İçerikler

Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
İstanbul Fikirtepe’deki Kentsel Dönüşüm Binaları Tepki Toplamaya Devam Ediyor
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!