Cebinde Yeterli Miktarda Para Olmadığı İçin Bir Erkeği Aşağılayan Kadına Vatandaşların Tepkileri

YouTuber Emirhan Özhan ve Elif Erdem, bir sosyal deney videosu ile bir kadının, para konusunda bir erkeği aşağılamasına vatandaşların verdikleri tepkileri kaydettiler.

Sevgili bir çifti oynayan YouTuberlardan Elif, istediği şeylere parası yetmeyen Emirhan'ı aşağıladı. İnsanların yanında Elif tarafından aşağılanan Emirhan'ın durumuna vatandaşlardan bazıları ise kayıtsız kalamadılar...

İşte o sosyal deney: 👇

Popüler İçerikler

Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
YORUMLAR
01.12.2022

Para için insanları birbirini aşağılaması veya para için birini tercih etmek bana çok karaktersizce geliyor neden diyecek olursanız, maddiyatın kime ne zaman geleceği belli olmaz lakin insanlık bir insanda olmuyorsa bir daha ne yaparsa yapsın dikiş tutmaz.

Evrimsel olarak kadın ona ve ailesine geleceği riske atmayacak bir eş seçer. Bu içgüdüsel bir şeydir. İslam'da bile zengin erkeğin çok eşi ve sayısız cariyesi olurdu, fakirin olsa olsa bir tane veya hiç.

01.12.2022

Oyuncu çiftin yanındaki müdahale eden esmer kızcağız harbi delikanlı bir kızmış. Helâl olsun.

01.12.2022

Bu salaklar yüzünden normalde kayitsiz kalmayacagim bir duruma şahit olduğumda kurgu diye iplemiycem sanırım...hatta mağdura kalk kız numara yapma falan derim diye çok korkuyorum 😅

TÜM YORUMLARI OKU (5)