CD Projekt Red The Witcher 3'ü Yeni Nesil Konsollara Çıkarmak İçin Mod Yapımcıları İle Görüşüyor

CD Projekt Red, The Witcher 3'ü yeni nesil konsollara çıkarmak için hazırlanıyor. Oyunu yeni nesil konsollar için de çıkarıyorlar ancak biz PC oyuncuları bunu ücretsiz bir güncelleme olarak alacağız. 2015 yapımı bu RPG'yi güzelleştirmek için mod yapımcıları ile beraber çalışacak CDPR.

The Witcher 3, 2015 yılında ilk çıktığı dönemde grafiksel olarak çağ açan bir oyundu. Şu an bile oyunun çıkışında 6 yıl sonra, çoğu yeni çıkan oyundan daha iyi grafiklere sahip olan bir oyun The Witcher 3: Wild Hunt yenilenmiş grafiklerle Playstation 5, Xbox Series X|S ve PC için çıkacak.

Mod yapımcıları ve yeni nesil

Oyunun texture'larını geliştiren 'The Witcher 3 HD Reworked' modunun yapımcısı bu proje üzerinde çalıştığını söyledi. Görünüşe göre CDPR modun yapımcısı ile iletişime geçmiş ve yeni nesilde grafiklerin bu şekilde gözükmesi istediklerini söylemiş.

CDPR mod yapımcıları ile çalıştığını onayladı

Bunun ardından CDPR böyle bir iş birliği olduğunu onayladı. Ardından, The Witcher 3: Wild Hunt'ın Playstation 5, Xbox Series X|S ve PC için çıkaracakları versiyonu kendi çabaları haricinde orijinal oyunun mod yapımcıları ile görüşüyoruz, dedi.

Bence CDPR bu iş birliğini kendilerinin yapamadığı için değil de hali hazırda bunu yapan birisi olduğu için mod yapımcıları ile bu projeyi yaptıklarını düşünüyorum.

İlginizi Çekebilir

Tam Kapanmadan Sıkılanlara Müjde! Epic Games'ten 40 TL Değerindeki Oyun Hediye
MSI 2021 2. Gün Basın Toplantısı Gillette Infinity ve fastPay Wildcats

Popüler İçerikler

Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!