ÇAYKUR Önünde 'Vizite Gaspı' Eylemi! '23 Yaşındaki Kızım 'Gözümü Tedavi Yaptırsaydın Bu Duruma Düşmezdim' Dedi

Rize'de çalıştığı süre boyunca vize kağıdı hakkının gasp edildiğini söyleyen emekli işçi Alaattin Keskin, ÇAYKUR Genel Müdürlüğü önünde eylem yaptı. Yüzde 70 engelli olduğunu söyleyen Keskin, evraklarının yakıldığını iddia etti. Kızıyla arasında geçen diyaloğu anlatan Keskin 'İki gün önce 23 yaşımdaki kızım bana 'Baba benim bu gözümü zamanında tedavi yaptırsaydın, ben bu hale düşmezdim' dedi' sözleriyle yaşadıklarına isyan etti.

Rize'de çalıştığı süre boyunca oluşan vize kağıdı hakkının gasp edildiği ve evrakların yakıldığını iddia eden emekli işçi Alaattin Keskin, ÇAYKUR Genel Müdürlüğü önünde hak aramaya çalıştı.

Ayağında bulunan sakatlık nedeniyle yüzde 70 engelli olduğunu söyleyen Keskin, '2002 yılından beri kanunlara uyuyorum, kimseye sövmedim kimseyi dövmedim. Ben kanun istiyorum. 2000 yılından 2005 yılına kadar ben bu kuruma dilekçe verdim. Benim vizite kağıtlarımı vermiyorlar. Hepsini yaktılar yıktılar. Bu evraklar nerede?' dedi. Kızıyla arasında geçen konuşmayı da aktaran Keskin, "23 yaşımdaki kızım bana 'Baba benim bu gözümü zamanında tedavi yaptırsaydın, ben bu hale düşmezdim' dedi." diyerek yaşadıklarına isyan etti. 🎥

İlginizi çekebilir 👇

"Maymun Çiçeği" İçin "Küresel Acil Durum" İlan Edilince Koronavirüs Sürecinde Yaşananlar Yeniden Hatırlandı
Ev Temizliği İçin Aldığı Fiyat Karşısında Şok Oldu! 'Benden Tam 15 Bin TL İstediler'
Menzil Şeyhiyle Anısını Anlattı, Yine Tuhaf Sesler Yankılandı: 'Kulağıma Hafifçe Eğilip, 'Şimdi Oldu mu? Dedi'

Popüler İçerikler

Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
YORUMLAR
15.08.2024

Okadar sahipsiz bir milletiz ki yazık ülkenin yasası hukuku adaleti sadede zenginler için var.. Ülkemi bu kadar cok severken umarım ki bir gün adalet aramak zorunda kalmam!!

15.08.2024

Kime oy vermiş sor bakalım ?

15.08.2024

https://nogaysiyaseti.blogspot.com/2024/08/akp-ile-kaybolan-yillar.html https://nogaysiyaseti.blogspot.com/2024/08/akp-ile-kaybolan-yillar.html

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ