ÇAYKUR'a Alınacak 300 İşçinin Kura Çekimi Sırasında Çekilen Taşların Yeniden Kutuya Atılması Tartışma Yarattı

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğünün (ÇAYKUR) Rize, Trabzon, Artvin ve Giresun'daki fabrikalarında çalışacak 300 işçi için kura çekimi yapıldı. ÇAYKUR bünyesindeki 46 fabrikada çalışmak için 300 işçi alımı başvurusuna 35 bin 412 kişi başvurdu.

Rize Yenişehir Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen kura çekiminde 300 asıl ve 300 yedek belirlendi.

O çekim sırasında ise noter katibi  Ulaş Turanlı'nın çektiği taşları yeniden kutuya atması dikkat çekti.

O yeniden kutuya atılma anını fark eden bir vatandaş, böyle bir video çekti: 👇

Kura çekimi sonrasında ise açıklama yapıldı ve "birbirine yapışmış halde ve üzerindeki numaralar görünmeyecek vaziyette olan iki taş çıkması üzerine bu taşlar tekrar kutuya atıldı" denildi.

Popüler İçerikler

Münevver Karabulut'u Vahşice Öldüren Cem Garipoğlu'nun İntiharının Öncesindeki Son Görüntüleri Ortaya Çıktı
'Skibidi Bop' Şarkısıyla Dans Ederek Çiftçi Hayatından Milyoner Hayatına Adım Atan 'Göbek Reis' Aslında Kim?
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
14.04.2021

Adamları yakılıyorsun, yüzüne vuruyorsun ayıbını ama muhakkak bir bahaneleri oluyor. Arsız olmuşlar artık ne yapsak boş

14.04.2021

Tabi ki bahaneleri olacak, bunlar ne kadar haksızlık, ne kadar ayrımcılık, ne kadar liyakatsızlık, ne kadar usulsüzlük yaparlarsa yapsınlar üstüne bir de mağdur oluyorlar hep... şimdi bu yapılan usulsüzlüğü mahkemeye taşısan, milletti öldürmekle tehdit eden karı gibi çıkıp "asıl mağdur" biziz derler... muhteşem bir yetenek bu, süper güç gibi. Senin ağzına sıçıyorlar, üstüne kendileri mağdur oluyorlar. Somadaki maden işçisine tekme atıp, bir de üstüne attığı tekmeden dolayı hastaneden rapor alıp ayağını incittiğini söyleyip işçiye dava açanlarla aynı kişiler bunlar...

14.04.2021

ŞU İNSANLARIN KURA HEYECANI VARDI ÇALDINIZ. PİYANGODAN HAYALLERİ VARDI ÇALDINIZ.. OKUMA HEVESLERİ VARDI ÇALDINIZ.. TEKNOLOJİ MERAKI VARDI ÇALDINIZ.. YENİ ARABA BİNME LÜKSÜ VARDI ÇALDINIZ.. BU ARADA ÇAYKUR KURA MURA ÇEKECEĞİNE ÖNCE BORCUNU KAPATSIN. O KADAR ZARAR NASIL EDİLİYOR HER YIL BAKKAL MI YÖNETİYORSUNUZ ?

bile isteye zarar ettiriliyor yabancılara satmak için

14.04.2021

Yanlız o çıkanlar sadece taş veya numara değil. Onlar insan. Hani işe alacaksınız ya. Misal benim numaram diyelim. Orada çıktı ve sen ötekine yapışmış, üstündekini okuyamıyorum diye geri atıyorsun. Madem sorunlu niye geri atıyorsun zaten. Koy kenara. Öte yandan hakkaniyetle bunun uzaktan yakından alakası yok. Bir tanecik vicdan kırıntınız bile mi yok ya...

TÜM YORUMLARI OKU (22)