CAS, Mersin İdmanyurdu'nun Transfer Yasağını Onayladı

Mersin İdmanyurdu'nun FIFA'nın verdiği iki dönem transfer yasağıyla ilgili Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) yaptığı itiraz reddedildi.

Kulüp basın sözcüsü Ayhan Erdem, daha önce 12 Haziran'a ertelendiği duyurulan kararın bugün açıklandığını ve sonucunun kendilerine bildirildiğini söyledi.

İtirazlarının reddedildiğini bildiren Erdem, yasak sebebiyle devre arasına kadar transfer yapamayacaklarını ifade etti.

Takımdaki yabancı oyuncuların çoğunluğunun sözleşmesinin sürdüğünün altını çizen Erdem, yerli oyuncularla önümüzdeki günlerde görüşme yapacaklarını kaydetti.

Erdem, teknik direktör Rıza Çalımbay ile de prensipte anlaştıklarını ancak açıklanan kararın ardından birkaç gün içinde tekrar görüşeceklerini sözlerine ekledi.

Eski kaleci David Bicik'in alacakları nedeniyle FIFA, Mersin İdmanyurdu'na iki dönem transfer yasağı getirmiş, kırmızı-lacivertli kulüp de CAS'a itirazda bulunmuştu. Mersin ekibi yasak sebebiyle bu sezon devre arasında transfer yapamamıştı.

Eurosport

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Sosyal Medya Fenomeni Murat Övüç Tutuklandı
Skandalda 'Video Arşivi İfşa Oldu' İddiası: Ela Rümeysa Cebeci ve Mehmet Akif Ersoy Skandalı Daha da Büyüyor
TRT Canlı Yayında Ortalık Karıştı: Bir Kadın ‘Yeter’ Diye Bağırarak Ceketini Yırttı