Çarşaflı Kadına, 'Biraz Uzak Dur, Çarşafın Değiyor, İğreniyorum' Diyen Kadını Otobüsten İndirmek İstediler

Bursa'da yaşanan olayda, bir kadın otobüse binen çarşaflı kadına 'Biraz uzak dur, çarşafın değiyor, iğreniyorum' dedi. O sözlerin duyan otobüsteki diğer vatandaşlar ise duruma tepki gösterdiler.

"Biraz uzak dur, çarşafın değiyor, iğreniyorum" diyen kadına tepki gösteren diğer vatandaşlar, "Ya otobüsü terk edin ya da kıza özür dileyin" dediler.

Çarşaflı kadına hakaret eden kadının vatandaşların tepkilerinden sonra ise özür dilediği belirtildi.

İşte o anlar: 👇

Popüler İçerikler

Fenerbahçe'nin İptal Edilen Golünün Ardından Mourinho'dan İlginç Bir Tepki Geldi
Cübbeli Ahmet’ten Al Haberi: “Platonik Aşıklar Şehit Olur”
Ediz Ün İstifa Etti: CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Edirne Milletvekili Ediz Ün'ün İstifasını İstemişti
YORUMLAR
18.07.2023

Açıkçası bu arkadaşın davranışı hiç hoş değil. Kişiyi dış görünüşe göre yargılamak çok yanlış. Ben açık ve Cumhuriyetci bir kadınım. Bir sürü çarşaflı arkadaşlarım var. Birbirimize karşı gayet saygı ve sevgi doluyuz. Tahammül varsa saygı ve hürmet de vardır 💕 Farklılıklarımızla birlikte çok zengin ve güzeliz. Ya da bilemiyorum ben mi iyi insanlara denk geldim..

19.07.2023

Böyle insanların olduğunu bilmek güzel 🖤

18.07.2023

davranışını doğru bulmuyorum lakin onun gibiler tesettürlü sakallı vs olsun gözleriyle sözleriyle imalarıyla bunun aynısını hemen hemen her gün açık giyinen kadınlara yaşatıyorlar bende açık giyiniyorum ve bu olayları bizzat yaşıyorum saygı görmek istiyorsan saygı göstermeyi öğreneceksin nokta.

18.07.2023

Açık giyinmek ayrı çıplaklık ayrı, yatak odasında bile bu kadar cömertçe soyunulmaz Ken sokakta, çarşıda, pazarda böyle dolaşmaya utanmıyor musunuz..

18.07.2023

gene başladılar çarşaf duyarı kasmaya

19.07.2023

Ne alaka dayı? Açık bir kadına da böyle yapılamaz, çarşaflıya da. Sanki ülkemiz insanları çok düzgünmüş gibi her şeye duyar demeyin. Yaşanıyor bunlar, daha fenalarıyla hem de.

TÜM YORUMLARI OKU (116)