Çarpıcı Gelişme: ABD'li Yetkililer Ahu Tuğba'nın Vefatını "Şüpheli Ölüm" Kategorisine Aldı!

Geçtiğimiz günlerde evinde ölü bulunan Ahu Tuğba'nın İstanbul'da düzenlenmesi planlanan cenazesinden önce çarpıcı bir gelişme yaşandı. ABD'li yetkililer ünlü sanatçının vefatını, 'şüpheli ölüm' kategorisine aldı. Bu neden cenaze nakil işlemleri, uçuş prosedürüne takıldı!

Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden biri olan Ahu Tuğba geçtiğimiz günlerde Miami'deki evinde ölü bulunmuştu.

69 yaşında hayatını kaybeden ünlü sanatçının ölümü tüm sevenleri ve sanat camiasını derinden üzmüştü.

Geçtiğimiz nisan ayında geçirdiği trafik kazasından sonra bir türlü toparlanamayan Tuğba'yla biricik kızı Anjelik ilgileniyor. Ünlü sanatçı evinde hayata gözlerini yumduğu sıralarda kızı o anlara şahitlik etti.

KOAH hastası olduğunu bilinen ve son günlerinde sağlık sorunlarının arttığı belirlenen usta ismin ölümünden sonra ortaya çıkan bir detay da oldukça üzücüydü:

Acı Haberi Gelen Ahu Tuğba'nın Ölümü Ardından Kahreden Bir Detay Ortaya Çıktı!

"Keşke kalbimi çıkarsalardı da annemi keşke öyle görmeseydim, çok kötüyüm." diyerek gözyaşlarıyla açıklama yapan Anjelik'in sözleri yürek burkmuştu.

Detayları da içeriğimizde vermiştik:

İlk Kez Konuştu: Anjelik Calvin Hayatını Kaybeden Annesi Ahu Tuğba'nın Son Anlarını Anlattı!

Miami'den bu sabah kalkacak olan tarifeli uçakla İstanbul'a getirileceği duyurulan Ahu Tuğba'nın cenaze töreninin de Teşvikiye Camii'nde kılınacak namazdan sonra Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedileceği açıklanmıştı.

HaberTürk'te yer alan habere göre; ABD'li yetkililer, evinde ölü bulunan Ahu Tuğba'nın vefatını 'şüpheli ölüm' kategorisine alması beklenmedik bir olay oldu.

Nakil edilmesi beklenen naaşın böyle bir kategoride değerlendirilmesinden dolayı cenazenin İstanbul'a gelişi uçuş engeline takıldı. Habere göre; yetkililer tarafından başlatılan inceleme ve soruşturma işlemleri hala devam ediyor.

Amerika’dan gazeteci Bilal Özcan'ı arayan Anjelik'se annesinin cenaze programıyla ilgili haberlere açıklık getirerek şu ifadeleri kullandı:

“Bilal abi Perşembe günü cenaze töreni yok. Daha pasaport yenilenmedi, adli rapor çıkmadı. Buradaki süreç daha çok yeni, henüz uçakla ilgili bilet kesilmedi. Cenazenin Türkiye’ye ne zaman götürüleceği, İstanbul’da ne zaman tören yapılacağı belirsiz.”

İlginizi Çekebilir

Klon Olabilir mi? Dergiye Poz Veren Ayça Ayşin Turan Kısa Saçlı Haliyle Adeta Ezgi Mola'ya Dönüştü!
Üstsüz Poz Vermişti: Dikkat Çekmek İçin Her Yolu Deneyen Şeyma Subaşı Bu Sefer de Poposunu Gösterdi!
Minik Kızı Arzu Alara'nın Yüzünü Gizlemeye Ant İçen Nazlı Sabancı Devasa Emoji Geleneğini Sürdürdü!

Popüler İçerikler

JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Miss Turkey 2024'te İlk 20'ye Giremeyen İpek Kuşçu'nun "Ben Hep Güzeldim" Açıklaması Tartışma Yarattı!
YORUMLAR
03.09.2024

Ya kimsenin günahını almak istemem ama bu ölüm haberinden önce ahu Tuğba ile ilgili bir kaç ölümden dönme haberi de vardı Onedio da öldüğünü duyunca işkillenmedim değil hani

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ