Carlo Ancelotti'nin Arda Güler Yorumu Çok Kızdıracak: Tartışmasız 11 Oyuncusu Olarak Görmüyorum

Real Madrid'de bir türlü Ancelotti'nin gözüne giremeyen Arda Güler'e hocasından eleştiri geldi. 'Savunma yapmasını bekliyorum' diyen Ancelotti, Arda'yı tartışmasız bir isim olarak görmediğini söyledi.

Arda Güler gittiği günden beri gerek sakatlıklarla gerekse Ancelotti'nin tercihleriyle uğraşıyor. Sağlıklı ve formdayken Ancelotti'den istediği süreyi bir türlü bulamayan Arda için Ancelotti artık yüksek sesle eleştiriliyor.

Milli takım performansıyla bir kez daha gündemin önemli isimlerinden olan Arda, Carlo Ancelotti'ye soruldu. Ancelotti ise bir dizi eleştiri sıraladı.

Arda'yı tartışmasız bir on bir oyuncusu olarak görmediğini söyleyen İtalyan, "Arda, çift ön liberoda oynayamaz; ancak onların önündeki orta saha pozisyonunda görev alabilecek kalite ve özelliklere sahip. Ön libero olarak savunma yapma özellikleri ise yeterli değil" dedi.

Aldığı eleştiriler nedeniyle daha açık ifadeler kullandığı görülen Ancelotti, Arda'dan beklentilerini sıraladı:

'Arda Güler'den hem savunma hem de hücum katkısı bekliyorum. Bu durum o kadar karmaşık değil; önemli olan iyi pozisyon alması. Çizgilerin arasına girip top almalı, asist yapmalı. Savunmada da içeriye kapanması gerekiyor. 4-3-3 sisteminde iç oyuncusunun görevi, bir kanat oyuncusundan çok daha yoğun.'

Arda'yı "tartışmasız" bir isim olarak görmediğini söyleyen Ancelotti, "Valladolid karşısında ilk 11'deydi, ancak onu tartışmasız bir ilk 11 oyuncusu olarak görmüyorum. Aslında, bu kadroda tartışmasız bir ilk 11 oyuncusu bulunmuyor" dedi.

İlginizi Çekebilir

Doğuma İki Hafta Kala Hamile Kız Arkadaşının Karnını Tekmeleyen Futbolcu Ankaragücü'ne Geldi
Icardi - Wanda Aşkından Galatasaray'ı Korkutan Haber Geldi
Trabzonspor'a Boş Mukaveleye İmza Atan Şenol Güneş'in Yıllık Ücreti Belli Oldu

Popüler İçerikler

Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
YORUMLAR
14.09.2024

Yahu arkadaş tamam iyisin hoşsun da çocuğu savunma tarafında çok daha fazla görmek istiyorsan nasıl çok fazla top alıp asist yapmasını bekleyebiliyorsun? Luka Modric gibi oynamasını bekliyorsan çok fazla gol ve asist beklememen lazım. Luka neredeyse 20 yıllı kariyerinde toplamda 210-220 gole falan katkıda bulunmuştur. Ardayı daha serbest oynatırsan bu sayıya 6-7 senede ulaşır.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ