Cardi B Boşandığı Offset'ten Üçüncü Çocuğunu Kucağına Aldı: Rapçinin Hastane Pozları Dile Düştü

Rapçi Offset'le son derece karmaşık bir ilişkiye sahip olan Cardi B geçtiğimiz haftalarda hamile olduğunu duyurmuş ve bebeğin eski kocasından olduğu anlaşılmıştı. Dün akşam saatlerinde hastane odasından yaptığı paylaşımlarda üçüncü bebeğini kucağına alan Cardi B'nin kızı oldu!

Son zamanlarda müzik dünyasında adından sıkça söz ettiren Cardi B, sadece sahne performanslarıyla değil, aynı zamanda cesur stili ve renkli kişiliğiyle de dikkatleri üzerine çekiyor.

Popüler şarkıları ve enerjik karakteriyle büyük bir hayran kitlesi edinmiş olan Cardi B'nin özel hayatı da bir o kadar heyecan verici!

2017 senesinde nişanlandığı ve 2018 senesinde evlendiği rapçi Offset ile oldukça toksik ilerleyen ilişkilerini geçtiğimiz sene bitirme kararı aldığını söyleyen Cardi B hem ağıza alınmayacak laflar etmiş, hem de evliliğini bitirme kararı almıştı.

2020’de aldığı boşanma kararını geçtiğimiz sene uygulamaya koyan Cardi B'den yine beklenmedik bir hamle gelmiş ve ara sıra birlikte kameralara yakalandığı ve aralarında bir şey olmadığını söylediği Offset'ten üçüncü kez hamile olduğunu açıklamıştı.

Rapçi hamilelik haberini 'Her son yeni bir başlangıç demektir! Bu mevsimi seninle paylaştığım için çok minnettarım, bana daha fazla sevgi, daha fazla hayat getirdin ve en önemlisi gücümü yeniledin!' şeklinde duyurmuştu.

Dünyaca ünlü şarkıcı üçüncü bebeğini kucağına aldığını dün akşam saatlerinde hastaneden yaptığı bu paylaşımlarla duyurdu! Kızı olduğunu duyuran Cardi B henüz bebeğinin adını paylaşmadı.

Çocukları Wave ve Kulture ile hastane odasından pozlarını paylaşan Cardi B boşandığı Offset'in pozlarına da o gönderide yer verdi!

Bu pozlar ise goygoycuların dilinden kurtulamadı tabii!

İlginizi Çekebilir:

Bon Jovi Bir Köprüde Klip Çekimi Yaparken Canına Kıymaya Kalkışan Kadının Hayatını Kurtardı
Son İlişkisiyle Dillere Fena Düşen Aşk Şarkılarının Üstadı Lana Del Rey'in Eski Sevgililerini İnceliyoruz!
2024 MTV Müzik Ödüllerinde Nostalji Rüzgarı: Ünlü İsimler Kıyafet Tercihleriyle Bizi Zaman Yolculuğuna Çıkardı

Popüler İçerikler

Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
YORUMLAR
13.09.2024

Milletçe tek derdimiz bu karının sevgilisinden 3. çocuğunu ne zaman doğuracağı idi. Onedio sayesinde öğrendik ve rahata erdik.

13.09.2024

burası tek siyaset, gundem, yıkıcı, yakıcı haber paylaşmıyor. Bunun bilincine varın ona göre takip edin. Magazin ve global haberde arada lazım oluyor insana bünyesi için stres için de

13.09.2024

çingen gibi çıkmış snndjdbsjjsk

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ