Captain Amerika Severler Buraya! MARVEL Yeni NFT Koleksiyonunu Piyasaya Duyurdu

Spider-Man NFT'lerinin başarısından sonra Marvel Entertainment, değiştirilemez token evrenini genişletmeye karar verdi. Yeni NFT'ler Captain Amerika severlere hitab edecek. İşte MARVEL evreninde yaşanan NFT gelişmeleri.

Bu içerik bilgilendirme ve eğlence amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir Yatırım Tavsiyesi içermemektedir.

Şimdi diğerleri düşünsün!

Marvel Studios, ikonik Amerikan film ve televizyon stüdyosu Walt Disney Studios NFT'ler dünyasına ikinci bir adım attı: Marvel Mightys koleksiyonlarının ilk baskısını VeVe aracılığıyla duyurdu. Stüdyo tarafından 14 Ağustos'ta satışa çıkan yeni NFT serisinde Marvel'in ünlü karakterlerinden biri olan Captain America serisi yer alacak. Captain America serisinin lansmanı, daha önce piyasaya sürülen örümcek adam NFT koleksiyonunun tamamlayıcı bir devamı olması düşünülüyor.

Nadir bir NFT koleksiyonu geliyor.

Stüdyoya göre, bu koleksiyonlar 'Marvel Ayını' kutlama girişiminin daha geniş bir parçası. Kaptan Amerika koleksiyonları çok nadirdir ve tüm NFT'lerin altında yatan özelliği bünyesinde barındırır ve koleksiyoncular varlıklarını sanal showroomlar aracılığıyla sergileyebilirler.

Nadir bir NFT koleksiyonu geldi.

Hayranlar çeşitli Marvel NFT'leri satın alabilir ve toplayabilir, oldukça nadir olan NFT çizgi romanları ve koleksiyonlarını toplayabilir. Marvel stüdyoları duyuruda, zar zor kazanılmış koleksiyonlarını tamamen özelleştirilebilir sanal showroomlar aracılığıyla sergileyeceklerini söyledi. Marvel Mightys koleksiyonu içinde John F. Walker, Steve Rogers, Bucky Barnes ve Sam Wilson NFT'leri olacak. Aynı zamanda Ezeli düşmanları Red Skull da dahil olmak üzere tüm Captain America NFT'leri ile birlikte piyasaya sürüldü.

İşte o koleksiyon!

60.500 NFT satışıyla rekor kırmıştı!

Spider-Man, lansmanın yalnızca 24 saat ardından 60.500 NFT’nin tamamının satışıyla dijital dünyada büyük bir rekora imza atmıştı.Koleksiyonun devamı ise Marvel Mightys adı altında 'Marvel Ayı' etiketiyle servis edildi.

Fiyatlar ve detaylar ise şöyle:

Seride yer alacaklar: Steve Rogers: Fiyat: 13,00 dolar; Miktar: 28.888

Sam Wilson: Fiyat: 13,00 dolar; Miktar: 28.888

John F. Walker: Fiyat: 13,00 dolar; Miktar: 18,888

Bucky Barnes: Fiyat: 13,00 dolar; Miktar: 11.888

Red Skull: Fiyat: 13,00 dolar; Miktar: 4.888

NFT çılgınlığı hız kesmeden sürüyor!

NFT pazarı, bu yıl yükselen bir popülerlik çizgisiyle patlama yaşıyor. Trend olan ve karlı bir yatırım olarak görülen dijital ağa yetişmek için daha fazla oyuncu NFT alanına katılıyor. Dev şirketler önümüzdeki aylar için pazarlama planlarına NFT'leri dahil etti. Liste çok daha uzun ve daha pahalı hale geliyor.

Popüler İçerikler

Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
İstanbul Fikirtepe’deki Kentsel Dönüşüm Binaları Tepki Toplamaya Devam Ediyor
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti