Çapa Tıp Fakültesi Öğrencileri: 'Hem Bu Deveyi Güdecek, Hem Bu Diyarda Kalacağız'

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kamuda görevli doktorların iş bıraktığı iddiaları için 'Gidiyorlarsa gitsinler' demişti. 

Erdoğan'ın sözlerine Çapa Tıp Fakültesi öğrencileri, 'Giderlerse gitsinler' dediler diye gidecek, 'Kalın itibarınızı geri vereceğiz' diyenlere kanacak hekimler değiliz' diyerek cevap verdi.

Çapa Tıp Fakültesi mezuniyet töreninde okulu birincilikle tamamlayan Merve Nur Uçar ise konuşmasında 'Rasim Özdenören'in dediği gibi hem bu deveyi güdecek hem bu diyarda kalacağız. Çünkü deve de bizim diyar da' dedi.

Popüler İçerikler

Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
Mert Demir'in Ateşine Düşen Düşene: Yılmaz Morgül ve Selen Görgüzel'den Sonra Hatice de Kendini Parçaladı!
AKP Milletvekili Adem Yıldırım'ın Gündem Olan Konuşması: "5 Milyondan Fazla Türk Vatandaşı Olmuş Arap Var"
YORUMLAR
22.06.2022

Yıllardır süregelen eğitimliyi cahile kırdırma, hekimleri itibarsızlaştırmaya yönelik yapılan her türlü siyasi söylem ve ideoloji karşısında fazla romantik geliyor bu laflar bana. Ancak daha genç idealist umutlu iyiki umutlu ve yaşayarak tecrübe ettikçe öğrenecek. Azmi ve başarısı daim olsun, umarım dediği gibi olur umarım yok sayılmayı değersizliği ve eksikliği hissetmez bu ülkeyi hakkıyla savunur ve mesleğini en güzel şekilde yapar. Ancak ülkeye borçlu degilsin, senden çalınanları anladığında senden çalınanlara sahip çıktığında bu ülke kalkınacak.

22.06.2022

Deve güdülecek, AKP gidecek…

22.06.2022

İslam kaldıkça güdecek yine aynı

22.06.2022

Kaçmak çare değil.Hepimiz mücadele edeceğiz.Atatürk'ün kurduğu bu ülkeyi Afganlara,Suriyelilere bırakıp gidecek değiliz !

TÜM YORUMLARI OKU (17)