Cansu Dere'nin Başrol Olduğu Sadakatsiz'in Seyirciyi Ekrana Bağlamasının 8 Sebebi

Son dönemlerde ekrana damga vuran bir dizi: Sadakatsiz! Başrollerini Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un paylaştığı dizi izleyenleri ekrana kilitliyor. Aşk, şehvet, entrika... Sadakatsiz dizisinin başından neden hiç kalkmak istemiyoruz dersiniz? İşte dizide izleyiciyi çeken detaylar...

1. Entrika seven bir milletiz! Asya ve Volkan arasındaki entrikalar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Söz konusu olan mutlu bir evlilik! Ancak kadının, tüm yakınları tarafından bir yalanın içerisine itildiği bir evlilik. Sizce böyle yalandan bir evlilik, ne kadar mutlu olabilir? İşte izleyiciyi çeken ilk nokta bu! Kadın gerçeği öğrenebilecek mi?

2. Dizide Cansu Dere'nin oynaması da çok önemli! Ezel'den hatırladığımız Eyşan, Asya olarak karşımıza çıkıyor.

Ezel dizisinde izleyenleri kendine hayran bırakan Cansu Dere, oynadığı her işin dikkat çekmesini sağlıyor. Sadakatsiz'in başrolü olması bu nedenle önemli!

3. Dizide evliliğin ortasında kalan bir çocuk olması dikkat uyandırıyor! Bu çocuğun başına neler gelecek, annesini mi babasını mı seçecek?

Türk aile hayatında genellikle boşanmalarda en çok merak edilen konu çocuğun ne olacağı oluyor. Asya ve Volkan'ın oğlu olan Ali'nin, dizinin başından sonuna ne yapacağı o kadar belli değil ki! Hepimiz bir sonraki bölümde hangi tarafı seçeceğini merakla bekliyoruz.

4. İki kişinin arasına giren üçüncü bir kişi, bir yabancı kadın! Kim bu kadın? Nasıl hikâyeye dahil oluyor?

Bir çiftin arasına giren başka bir kişi, her zaman merak uyandırır.

5. Asya'nın Volkan'ın ihaneti karşısında ne yapacağı da hayli merak konusu!

Bir kadının öğrendiği ihanet karşısında ne yapacağı bizi ekran başında tutuyor. Her bölüm yeni bir hamle geliyor adeta Asya'dan! İntikam planları, vazgeçişler, saldırılar daha neler neler!

6. İhaneti sizden saklayan bir arkadaş çevresine sahip olsaydınız nasıl hissederdiniz? Asya, tam da böyle bir grubun ortasına düşmüş...

Yakın arkadaş bildiğiniz insanların sizin arkanızdan iş çevirmesi desek? E bunu nasıl yaptıklarını merak edersiniz tabi!

7. Asya'nın yeni bir aşka yelken açıp açmayacağı da önemli bir konu! Bir kadın, kocasından boşandıktan sonra ne yapar?

Boşanmanın ardından en çok dikkat çekenlerden biri de kadının yeniden bir ilişki yaşaması oluyor. Dizide bizi heyecanlandıran noktalardan biri de bu; Asya, Volkan'a mı dönecek yeni bir aşka mı yelken açacak?

8. Aşk, ihtiras, şehvet, entrika... Aslında ne kadar heyecan uyandıran duygu varsa bu dizide!

Sadakatsiz, insanda ne kadar heyecan uyandıran duygu varsa senaryosunda barındırıyor. Bu yüzden bir an bile ekrandan gözümüzü almak mümkün olmuyor!

Popüler İçerikler

Çileden Çıkaran Olay: Öz Kızı ve İkinci Eşini Yatakta Basan Kadının Yaşadıkları Şoke Etti
Türkiye’de Büyük Boykot: Hafta Sonu Restoran ve Kafelere Gitmeme Çağrısı Büyüdü
Evlilik Dışı İlişkiden Çocuk Sahibi Olmalarıyla Bir Zamanlar Olay Yaratan Ünlü İsimler