Cansu Canan Özgen ile Instagram'da Canlı Yayın Yaptıktan Sonra Kameranın Kapandığını Zanneden İlber Ortaylı: 'Maşallah, Şuna Bak'

İlber Ortaylı, Cansu Canan Özgen'le yaptığı programın son kısmında, yayının bittiğini zannederek 'Maşallah, şuna bak' dedi. İşte o anlar...

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
YORUMLAR
26.12.2020

Kadın olmak harbi çok zor lan. Deden yaşında adam bile sulanıyo, dede de ilber ortaylı yani. Gözümün önüne öz torununa hallenen dedeler geldi, ne farkı var? Sadece eyleme geçilmemiş hali.

26.12.2020

Abaza diyorum, azmış diyormuş, kudurmuş diyorum. İltifat ne zaman iltifattır, ne zaman tacizdir bilmek lazım. Özel hayatlarını bilmem, belki çok samimidirler. Ama bu yayın yoluyla yapılmaz, tacizdir. Kadın taciz olarak değerlendirmese bile seyirciyi tacizdir. Ben umuma açık bir yayında böyle bir şeye şahit olmak zorunda değilim.

26.12.2020

İlber Ortaylı'da olsan cahil olduğun bir takım konular oluyo demek ki :D

27.12.2020

zaten yenisini alamıyoruz bişey değişmedi benim açımdan.

26.12.2020

ne kadar iğrenç. hem yaşından hem mesleğinden dolayı saygı duyuyor insanlar yaptığı şeye bak. kızın sevgilisi yada eşi varsa kavga edecekler belki.

27.12.2020

ne kadar iğrenç? duyan da ilber ortaylı hey sexy lady benimkini ister misin falan dedi sanır. tamam bu ülke nice profesörlerin hastasını tacizini, gazi fen dekanının online eğitim sayesinde kız öğrencileri de görmüş oluyoruz fırsattan istifade dediğini falan gördü ama, kurunun yanında yaşı yakmaktır sizin bu yaptığınız.

TÜM YORUMLARI OKU (64)