Cansız Bedeni Bulunan Rojin Kabaiş'in Ölmeden Önce Yaptığı Google Aramaları Ortaya Çıktı!

Van'da kaybolduktan 18 gün sonra cansız bedeni bulunan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'in telefonunda yapılan incelemeden çarpıcı detaylar ortaya çıktı. Genç kızın ölmeden önce internetten 'Otopsi nasıl yapılır, cennete nasıl gidilir, ölen kişinin banka hesabındaki para ne olur?' aramalarını yaptığı belirlendi.

Van'da 18 gün önce kaybolan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'ten önceki gün acı haber gelmişti. Rojin'in cansız bedeninin Van Gölü Molla Kasım Köyü sahilinde cansız halde bulunmuştu.

Rojin Kabaiş'in cenazesi, dün Diyarbakır'da gözyaşları eşliğinde toprağa verildi.

Rojin Kabaiş'in ön otopsi raporuna ilişkin edinilen bilgiye göre, ceset uzun süre suda kaldığı için erime ve sabunlaşma oluştu ve bu nedenle yüzü tanınamaz hale geldi.

Kabaiş'in sırtında ve dizinin arkasında darp izleri tespit edildi. Ancak bu izlerin nasıl oluştuğu, suda mı yoksa karada mı meydana geldiği detaylı incelemelerin sonucunda ortaya çıkacak. 

Otopsi işlemleri sırasında, Kabaiş'in bedeninden alınan 100'den fazla numunenin bir kısmının Van Adli Tıp Kurumu'nda, bir kısmının ise İstanbul Adli Tıp Kurumu'nda inceleneceği öğrenildi.

Olayın yankıları sürerken Rojin Kabaiş'in telefonunda yapılan incelemeden çarpıcı detaylar ortaya çıktı. Genç kızın ölümünde önce internetten "Otopsi nasıl yapılır, cennete nasıl gidilir, ölen kişinin banka hesabındaki para ne olur?" aramalarını yaptığı belirlendi.

Rojin Kabaiş’in babası Nizamettin Kabaiş dün cenaze sonrası "Çocuğumun başına birileri bir şey getirmiş mutlaka" diyerek yetkililere seslendi. Baba Kabaiş'in açıklamaları şöyleydi: 👇

“Zararsız küçücük Rojin’den ne istediler? Rojin’in kime ne zararı vardı ki? Niye böyle yaptılar? 24 kilometre uzağa gece o çocuk tek başına gitmez. Ben orayı görmedim. Yurdun yanındaki göl derin değil. Eğer gitselerdi orada boğulma tehlikesi yoktu.'

"Çocuğumun başına birileri bir şey getirmiş mutlaka. Tek başına oraya gitmez. Oradan suya girse de oraya kadar gitmez. Bir vahşet vardır. Birileri mutlaka bir şey yapmış. Ben devletten bunu istiyorum. Bu vahşeti yapanları en yakın zamanda ortaya çıkarsınlar. Cezaları da idam olsun. Bir daha da Rojinler gitmesin. Acılara son verelim. Çocuklardan, kadınlardan ne istiyorlar?”

Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Hadi buyrun yorumlara 👇

18 Gün Sonra Cansız Bedeni Bulanan Rojin Kabaiş'in Babası Konuştu: "Birileri Mutlaka Bir Şey Yapmış"
Domuz Eti Haberleriyle Zor Duruma Düşen Köfteci Yusuf'ta Rüzgar Tersine Dönüyor!

Popüler İçerikler

İdam Cezası Artan Şiddet Olaylarına Neden Çözüm Değil?
Kadın Öğretmenlere Kıyafet Eğitimine Tepkiler Büyüyor: "Disiplin Soruşturmaları Artabilir"
Numan Kurtulmuş’un "Anayasanın 3. Maddesi Değişebilir" Önerisi Büyük Tepki Topladı
YORUMLAR
17.10.2024

o aramayı yapanlar rojinin katilidir intihar süsü vermek için yapıyor nmussuzlar

17.10.2024

Hemen öncesi ise kıza zarar verenler bu aramaları yapmış olabilir. Darp izi olduğu için cinayete kurban gideceğini düşündüm. Akşam yemeğimi yiyeyim de gidip gölde intihar edeyim pek mantıklı gelmedi. Allah rahmet eylesin. Gülistan Doku yıllardır yol, ailenin mezarı var diye teselli bulduğumuz bir çağdayız 😔

17.10.2024

İntihar olayı mantık yürütülerek anlaşılamaz. uzun süre düşünürsün ama bir anda karar verir icraata dökersin. Her insanın taşıyacağı psikolojik yük farklıdır. Kimi borç içinde yüzer çaresizlik yüzünden intihar eder kimi b*k gibi parası vardır hayattan tat alamıyorum diye intihar eder.

17.10.2024

aramaları ne zaman yapmış saat kaç gibi. günler öncesiyse intihar olabilir ama yakın saatlerdeyse biri onun adına arama yapmıştır. ölmeden hemen önce yapılacak bir arama gibi de durmuyor. araştırırsın bir kafanda oturtursun düşünürsün vs. intihar edicem ama dur bakıyım cennete nasıl gidilir otopsi nasıl yapılır mı diyecek. saçmalık var..

TÜM YORUMLARI OKU (24)