Canlı Yayında Sunucu Şoke Oldu: Sendika Başkanı, 'Ekmek Aptal Toplumların Temel Gıda Maddesidir' Dedi

Habertürk yayınından Afşin Yurdakul'un konuğu olan Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar, 'Ekmek aptal toplumların temel gıda maddesidir. Ekmeği temel gıda maddesi saymıyorum. Bizim toplum ekmek ile doyduğu için böyle 20 sene başında yöneticiler duruyor' dedi.

O anlarda sunucu Afşin Yurdakul ise Cihan Kolivar'a tepki göstererek, 'Allah aşkına ne alakası var?' dedi.

İşte o anlar: 👇

Popüler İçerikler

IBAN ile Eski Sevgiliye Ulaşmaya Ceza Geliyor İddiası: “Sakın 1 Lira Göndermeyin”
Afra Saraçoğlu'nun "En İyi Kadın Oyuncu" Ödülünü Alırkenki Panik Tavrı Tartışma Yarattı!
Kızılcık Şerbeti'nde Ortalık Karıştı: Ömer ve Görkem İlişkisi Açığa Çıktı!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
07.11.2022

Karbonhidratla açlığını bastıran toplumlar ,proteinle beslenen toplumlara köle olmaya mahkumdur demek istemiş ve bilimsel olarak da gerçeklik payı mevcuttur. Karbonhidratlar beden gücü, protein ise beyin gücü üretir. Beyin gelişmedikçe de o toplum gelişmekte veya geri kalmış ülkeler sathında kalmaya devam eder durur. 😎

08.11.2022

İnsan tek yönlü beslenemez sadece protein yada sadece karbonhidrat şeklinde bi beslenme olamaz. Sağlıklı bir insan proteinede karbonhidrata da lifli gıdaya de şekerede yağada kısaca herşeye belirli miktarda ihtiyaç duyar. Bütün sorun zaten tek taraflı beslenmektir. Sürekli protein ile beslenirsen fazla geçmeden kolesterol seviyen tavan yapar.

İşin duayeni sattığı malın ne olduğunu bilip söylüyor sunucu da laf olsun diye sinirleniyor. Adamın bahsettiği tiplemeler bir kase çorbayla bir bütün ekmek yiyip ben niye buna muhtacım demeyip Akp'ye oy verenler.

sunucunun tepkisi ve heyecanı sendika başkanının hükümeti eleştirmeye başlayack olmasından... ekmekle doydukları için böyle 20 sene aynı adamlar diyince hemen kesti sözünü.. hey gözünü sevdiğimin korkusu sen nelere kadirsin...

Objektif olmak gerekirse Korku veya siyaset ile alakası yok bu bir hakaret. Maddi durumu zor olan insanlara aşağlama. s*carım böyle ne idüğü belirsiz kibir yumağı sendikacıya.

TÜM YORUMLARI OKU (35)