Canlı Yayında Skandal Sözler: “Türkiye’nin En İyi Escortlarını Tanıyorum, İsteyene Ayarlarım”

Sosyal medya platformlarındaki canlı yayınlarda yaşanan skandallar artarak devam ederken son görüntüler de yine olay yarattı. Bigo Live isimli uygulamada yayın yapan ANKA rumuzlu kişi Mynet İhbar Hattı'na gelen görüntülerde Türkiye'deki 'en iyi escortları' tanıdığını, isteyen kişiler için ayarlayacağını ifade etti. Sosyal medyada büyük tepki toplayan görüntüler hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Bigo Live uygulamasında canlı yayın açan ANKA rumuzlu kullanıcının sarf ettiği sözler sosyal medyada büyük tepki topladı.

Türkiye'deki 'en iyi escortların' arkadaşı olduğunu belirten kişinin o anlarda, "Ben sizin için onlarla konuşur ayarlarım." dediği duyuldu.

“En iyi escortlar arkadaşım, erkekler size ayarlarım bakın okunan ezan da şahit" diyerek Bigo Live isimli platformdan yayın açan ANKA rumuzlu kişi hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

İşte ANKA rumuzlu kişinin canlı yayında söyledikleri:

4 Gün İş 3 Gün İzin: Esnek Çalışma Modelinin Uygulanacağı İlk Sektörler Belli Oldu
Ahmet Türk'ün 29 Yaşındaki Torunu Hüseyin Reber Türk Silahlı Saldırı Sonucu Hayatını Kaybetti
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Zam Yapılmayacak! 'Bazı' Memurlara Kötü Haber: Tartışmalara Neden Olan 30 Bin TL Memur Zammı İptal Oldu!
En Düşük Emekli Maaşı İçin SGK Uzmanından Çok Konuşulacak Tahmin
Fenerbahçe - Galatasaray Derbisinde Kazanan Çıkmadı: 1-1
YORUMLAR

Bu uygulamalar zaten illegal eskort bulma uygulamaları, böyle konuşması çok normal, ekonomik sorunu olan biri ihbar etmiştir, durumun haber değeri yok bence. Orada bir kadınla arkadaşlık edip kahve içmeye çağırırsanız size “benim kahvem 5000 tl den başlıyor” şeklinde tarife gönderirler. Benzer bir kaç uygulama daha var böyle

Pasif Kullanıcı
29.01.2025

Kendinden mi bahsetmiş 🤔

29.01.2025

ezan ne alaka aw :D

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ