Canlı Yayında Ölümden Döndü! Twitch Yayıncısı Kazaya Ramak Kalan Anları Saniye Saniye Kaydetti

Genelde oyun yayınlarıyla öne çıksa da hemen her konuda yayınların yer aldığı Twitch'te bir felaketin eşiğinden dönülen anları saniye saniye kaydetti. Bisikletçi ölümcül bir kazadan yalnızca birkaç santimle kurtuldu.

Kaynak

Güçlü rakiplerinin karşısında hala popülerliğini koruyan Twitch elbette oyun yayınlarıyla öne çıkıyor ancak platformda hemen her konuda yayınlara rastlamak mümkün.

Oyunların haricinde yalnızca sohbetten, modaya, sanattan çok tartışmalı hot tub yayınlarına kadar pek çok farklı kategoride yayın yapılabilen platform kimi zaman skandallarının yanında 'kaydı olmasa inanmam' denilen şok anlara da sahne oluyor.

Bisiklet turu esnasında canlı yayına geçen bir Twitch yayıncısı ise ölümcül bir kazanın eşiğinden dönülen korkunç anları saniye saniye kaydetti.

42 binden fazla takipçiye sahip olan TurunPug adlı yayıncı Finlandiya'daki bisiklet yarışı esnasında canlı yayına geçti. Grup sürüşü esnasında o anları kaydeden yayıncı gruptan bir kişinin ölümle burun buruna kaldığı anları da saniye saniye kaydetti.

Gruptaki bir bisikletçi kaza yaparak yere düştüğünde karşı şeritten gelen arabanın altında kalmaktan son anda kurtuldu.

Öne geçmek için hareketlenen bisikletçi kazanın ardından yere düşerken kafası ve karşı yönden gelen aracın tekeri arasında yalnızca santimetreler kalmış olması yayıncı da dahil olaya tanıklık eden herkesi şoke etti. Yalnızca birkaç santimlik boşlukla hayata tutunan bisikletçinin ise yarışa devam edip etmediği bilinmiyor.

Kaynak

İlginizi Çekebilir

Steam Yaz İndirimleri'nde 5 Dolar ve Altına Alabileceğiniz Şahane Oyunlar
George R.R. Martin'den Elden Ring Filmi İçin Umut Veren Açıklamalar
Tartıştığı Oyun Arkadaşına Saldırmak İçin 17 Saat Yol Gitti, Çekiçle Yaraladı!

Popüler İçerikler

Sosyal Medyada Yayılan Tesettür Videosunda Verilen Mesajlara Tepki Yağdı
Suriye’de Tansiyon Yükseldi: Türk Vatandaşlarına, Araçlarına ve Türk Bayrağına Saldırılar Yapıldı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Duyurdu: Suriyelilere Yönelik Provokatif Olaylarda 474 Gözaltı Yapıldı