Canlı Yayında Meslektaşına Ağır Sözler Söyleyen Başak Koç'un TRT Kariyerinin Sona Erdiği İddia Edildi

TRT Spor'un canlı yayınında yorumcu Başak Koç'un meslektaşı Kerem Öncel hakkında sarf ettiği ağır sözler büyük bir yankı uyandırdı. Yayında Koç'un, '1.90'lık Özlem 1.70 gözüküyor. Neyse karakter sandalyenin üzerine çıkarak yükselmiyor.' şeklindeki yorumu sonrası hem Öncel, hem de TRT harekete geçti. Bu gelişmeler sonunda Başak Koç'un TRT kariyerinin bittiği iddia edildi.

Paris 2024 Olimpiyatları'nda Türkiye'nin İtalya ile oynayacağı kadınlar voleybol maçından önce TRT canlı yayınında yaşanan gerginlik dikkat çekti.

Maçın spikeri Kerem Öncel, yayında Paris'teki bağlantıya Özlem Özçelik ile birlikte bağlandı. Yayın sırasında, TRT merkez stüdyosundan Kerem Öncel'e yanıt veren Başak Koç, dikkat çeken bir gönderme yaptı.

Koç, Öncel'in sandalye kullanmasına atıfta bulunarak, "1.90’lık Özlem 1.70 gözüküyor. Neyse karakter sandalye üzerine çıkarak yükselmiyor…" ifadelerini kullandı.

Daha önce Başak Koç ve Kerem Öncel'in aralarının açıldığı ve Koç'un yayında bir hesaplaşma yaptığı iddia ediliyor. Bu durumun ne kadar gerçek olduğu ise henüz netlik kazanmış değil.

Gündem olan o anları bu içeriğimizdeki videodan izleyebilirsiniz👇

Yorumcu Başak Koç'tan Spiker Kerem Öncel'e Sert Gönderme: "Karakter Sandalyenin Üzerine Çıkarak Yükselmiyor"

Tepkilerin hedefi haline gelen sporcu Koç hakkında, Kerem Öncel'in hukuki süreç başlatacağı öğrenildi. TRT'nin ise yollarını ayırdığı iddia edildi. Koç ise ise konu hakkında herhangi bir açıklama yapmadı.

Yorumcu Başak Koç'tan Spiker Kerem Öncel'e Sert Gönderme: "Karakter Sandalyenin Üzerine Çıkarak Yükselmiyor"

Popüler İçerikler

Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
Ece Üner'den HÜDA-PAR Çıkışı: "Biz Narin'le Uğraşırken Siz Neyin Peşindesiniz?"
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
YORUMLAR
04.08.2024

trt ekranında öyle mahalle karısı üslubuyla çemkirirsen kaba etine tekmeyi böyle ivedilikle yersin. adamla ilgili bir kuyruk acının olması senin kişisel sorunun, başka şekilde çözecektin.

04.08.2024

Yoo mahalle karısı gibi değil gayet elite bir şekilde gerçekleştirmiş. Bu arada "karı" değil kadın.

04.08.2024

Trt kurumu benim senin onun vergileriyle liyakatsiz it kopuğun mekanıdır. BAŞAK KOÇ KADINLIĞIN ONURUDUR 🫶

05.08.2024

Niye kadınlığın onuru dediniz? Aralarında ne geçmiş ki canlı yayında laf sokması haklı, hatta onurlu olsun? Bilmediğimden soruyorum.

05.08.2024

Medya sektöründe birbirinin kuyusunu kazması konusu çok bilinmeyen bir konu değil. Kerem bir kuyu kazmaya çalışmış, Başak'da gediğine oturtmuş. Nokta. Sonuçta devlet kurumu dediğiniz TRT'de bile liyakatin nasıl işlediğini az çok bu haber ile de anlamış olduk.

05.08.2024

trt de başağın gediğine oturtmuş ertesi gün kapıyı göstererek, nokta. trt'deki liyakatsizliğin binlerce örneği var ve çoktan fazlasıyla anlamış olman gerekirdi ama liyakatın bu olayla hiçbir ilgisi yok. bu karının yaptığı hadsizliğe, terbiyesizliğe zerre kadar saygınlığı olan hiçbir tv kanalı tahammül etmezdi. voleybol maçlarını hangisi daha iyi sunardan, dolayısıyla liyakatten tamamen bağımsız bir konu yani bu. anlaman için detaylandırıyorum, fazla parlak birine benzemiyorsun çünkü.

TÜM YORUMLARI OKU (39)