Canlı Yayında İğrenç Görüntüler: Twitch Yayıncısı Tacize Uğradı, İzleyiciler Onu Suçladı

Dünyanın en büyük canlı yayın platformlarından olan Twitch bir kez daha bir skandalla gündemde. Her zamanki rutin yayın akışına devam eden bir Twitch yayıncısı binlerce izleyicisinin önünde, canlı yayında tanımadığı bir adamın tacizine uğradı. Bazı kendini bilmezler ise suçun kadında olduğunu savundular.

Twitch her ne kadar özellikle oyun yayınlarıyla özdeşleşmiş olsa da kullanıcılar platformda akıllarına gelen neredeyse her konuda yayın yapabiliyorlar.

Moda, sanat ve özellikle platformun en popüler kategorilerinden olan sohbet yayınları gibi pek çok farklı kolda yayını platformda bulmak mümkünken bunlar Twitch'in sıkı ancak kimi zaman bi' garip işleyen kurallarına takılabiliyorlar.

Konu hakkında birkaç örnek görmek isterseniz sizleri şöyle alalım. 👇

Kafalar Karışık: Twitch Tarihinin En Anlamsız Banlanma Sebepleri

Şimdi gelin sizleri platformun yıldızı parlayan isimlerinden "gonsabella" ile tanıştıralım.

Twitch'te 665 bin izleyiciyi aşmış olan yayıncı daha çok sohbet yayınları yapıyor, bu yayınlarında ise gezilerine ve genellikle açık havada yaptığı etkinliklere yer veriyor. İspanyol yayıncı açtığı düzenli ve gezi temalı yayınlarla izleyenlerinin karşısına çıkıyor.

Ancak geçtiğimiz günlerde yayıncının başına gelenler rutin akışın epey dışına çıkmakla birlikte hem kendisini, hem de izleyenleri epey sinirlendirdi. Kadın tam canlı yayının ortasındayken tanımadığı bir erkeğin tacizine uğradı.

Her zamanki gibi açık havada vakit geçirirken bir yandan da rutin akışına devam eden ve takipçileri ile sohbet eden kadının arkasındaki güneş gözlüklü adam önce arkasını dönerek kadını göz hapsine aldıktan sonra eliyle taciz etti. Kadın arkasını dönüp kendisine kızarken adamın arkadaşları da araya girerek olaya müdahale ettiler.

İşin bir bu kadar daha can sıkıcı kısmı ise bazı izleyicilerinin uğradığı tacizden yayıncıyı sorumlu tutmaları oldu.

Bikini giydiği için başına bunların geldiğini söyleyen yorumlara karşılık yayıncı 'Şunu da eklemeliyim, ne kadar da komik. Benim bikini giydiğimi söyleyenler var ancak '2 tane üstsüz adam var' diyen kimse yok.' yanıtını verdi.

İlginizi Çekebilir

Şansın Böylesi: Twitch Yayıncısı Çalınan Telefonunu Canlı Yayında Eliyle Koymuş Gibi Buldu
Türkiye'ye Benzeyen Oyundan Doktor Maaşlarına Haftanın En Komik Steam Yorumları
EA Sports FC Mobile Çıktı: Mobil Cihazlarda Harika Futbol Deneyimi

Popüler İçerikler

Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
26.09.2023

ustsuz memeleri acikta oturan erkekler tacize ugramiyosa kadini haksiz cikarmak icin ugrasmak yerine tacizciyi suclayip sesinizi kesmeniz gerekli bence.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ