Canlı Yayında Hediye Açan Yayıncıya Ölü Domuz Yavrusu ve Uranyum Yolladılar

Sadık hayranlardan gelen samimi hediyeler kimin hoşuna gitmez ki? Bir YouTuber ve Twitch yayıncısı olan General Sam de tam olarak böyle düşünmüş olacak ki hayranlarından gelen hediyeleri canlı yayında açmaya karar verdi ancak gördükleri karşısında tam manasıyla şok yaşadı.

Takipçilerinden gelen hediyeleri kabul eden fenomenlerin kimi zaman enteresan, hatta bazen iğrenç ve ürkütücü hediyelerle karşılaştıklarını daha önce de gördük.

Hatta ülkemizden bir örnek vermek gerekirse dönemin en büyük YouTube kanallarından birinin sahibi olan Murat Engin Ekin, veya onu tanıyor olabileceğiniz adıyla MuratAbiGF hayranlarından gelen hediyeleri açarken epey tatsız bir sürpriz yaşamıştı. Bir takipçisi tarafından poşet içerisinde gönderilen insan dışkısı internet tarihimizin de unutulmaz olaylarından.

Bu kez hikayemizin kahramanı ise "General Sam" adıyla içerik üreten bir yayıncı ve YouTuber.

Pek çok fenomen gibi hayranlarından gelen hediyeleri kamera karşısında açarak hayranlarıyla paylaşan yayıncı pek çok komik ve ilginç hediye alsa da bunlardan ikisi ciddi manada tedirgin ediciydi.

⚠️Baştan uyaralım, görüntüler rahatsız edici olabilir.⚠️Yayıncının açtığı bir hediye paketinden mumyalanmış biçimde ölü bir domuz yavrusu çıktı!

Paketi açar açmaz kötü kokudan şikayetçi olan yayıncı merakına yenik düşerek kutunun içinde ne olduğunu öğrenmek için eylemine devam etti. Kutunun içindekileri çıkarttığında ise vakumlu bir poşete konulmuş, ölü domuz yavrusu ile karşılaştı. Şaşkınlığını gizleyemeyen yayıncı bu garip 'hediye' karşısında ise takipçilerine 'Bana böyle şeyler göndermeyin. İster inanın ister inanmayın ama mumyalanmış bir domuz istemiyorum' diye seslendi.

Üstelik yayıncı ölü domuz yavrusunun ardından açtığı bir diğer pakette ise radyoaktif uranyum cevheri ile karşılaştı!

Yayın esnasında önce gönderi faturasını okuyarak muhtemel tehlikeyi önceden sezinleyen yayıncı paketi açmaya başladı. Yayıncının açtığı paketten ise bir parça uranyum cevheri çıktı. Paketi evin dışına çıkartan yayıncı sonrasında hediyelerini açmaya devam etti.

Tabi bir yandan tüm yayıncıların böyle talihsiz olduğunu da söyleyemeyiz.

Gizemli Bir Hayranı Amouranth'a 1.3 Milyon TL Nakti Kargoyla Yolladı

İlginizi Çekebilir

Canlı Yayında Cinsel İlişkiye Giren Twitch Yayıncısına Ödül Gibi Ceza!
Twitch'in En Güçlü Rakibi Kick Nedir? Kick'in Tüm Özellikleri ve Farkları
Twitch'in En Olaylı Yılı: 2022 Yılında Twitch'te Meydana Gelen Skandallar

Popüler İçerikler

Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Okan Bayülgen Televizyonu Bıraktığını Açıkladı!
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!