Canlı Yayında Haber Müdürünü Bozan Fatih Portakal: 'Güzel Kravatınız Yok Mu Abi Sizin?

FOX Ankara Haber Müdürü Engiz Yılmaz'a bağlanan Fatih Portakal, Yılmaz'ın kravatını beğenmeyerek canlı yayında tepki gösterdi. Fatih Portakal, haber müdürünü 'Ya Engin, güzel kravatınız yok mu abicim? Güzel kravat takalım?' sözleriyle eleştirdi.

Popüler İçerikler

Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
YORUMLAR

Bugün Akp iktidarda ve medyayı ele geçirmişler onların adamlarının çiğliklerini görüyoruz yarın devran dönse muhalefetin çiğliğini göreceğiz çünkü toplum komple kokuşmuş. Kaliteli insan sayısı çok az. Günümüzdeki tüm gazetecileri toplasak bir Uğur Mumcu etmez.

25.10.2018

Valla doğru dedin. Çiğ adam nerede olursa olsun çiğdir. Çiğ gider çiğ gelir. Adı şu olur bu olur fark etmez. Tek istediğim hangi tarafta olursa olsun adam olsun, höşgörülü olsun, iyi insan olsun. Öyle adamlar bu millete fayda sağlar.

25.10.2018

Bu ne lan. Sen yıllardır tv desin yaptığın şeye bak. Yarın çıkar iki edebiyat yapar,,, aaaa dürüst adam, samimi adam derler alkışlarlar. Şu şakşakçılar ve yalakalar yüzünden bu ülkede işler rayına oturmuyor. Yaptığın edepsizlik. İzleyenlerin yüzde 1 i o gıravata takılmamıştır, adamı bozmanın yerimi orası. Bir de kaş göz yapıyor.

26.10.2018

kanalların gazetelerin büyük çoğunluğu kimin şakşakçılığını yapıyor kime yalanıyor veya sen hangi ülkede yaşıyorsun diye sorayım ?

25.10.2018

Şakaymış hee ok o zaman. E adam bildiğin bozuldu ? Canlı yayında ne diye rencide ettin ki ?

TÜM YORUMLARI OKU (51)